Share
Ambasadorul Republicii Africa de Sud, în vizită oficială în Maramureș

Ambasadorul Republicii Africa de Sud, în vizită oficială în Maramureș

Președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Maramureș, Florentin Nicolae Tuș, a primit astăzi, la sediul instituției camerale, vizita oficială a Ambasadorului Republicii Africa de Sud, E.S. Jabu Mbalula. Excelența Sa a fost însoțit de Tiba Bethwell (prim secretar) și Veronica Nicolae (secretar social al Ambasadei).

În cadrul discuțiilor purtate cu oficialii delegației, E.S. Jabu Mbalula s-a arătat interesat de potențialul economic al județului Maramureș, exprimându-și dorința de intensificare și promovare a relațiilor comerciale între cele două țări. E.S. Jabu Mbalula și-a manifestat interesul pentru atragerea de investitori în Africa de Sud, dar și față de domeniul minier din Maramureș

Florentin Nicolae Tuș, a prezentat delegației Ambasadei Africii de Sud repere despre economia județului, potențialul de dezvoltare și structura investițiilor derulate la nivelul județului și a oferit date despre profilul CCI Maramureș și al membrilor acesteia.

Rivulus Dominarum

După întâlnirea cu prefectul Vasile Moldovan, delegația din cadrul Ambasadei Republicii Africa de Sud s-a deplasat în Maramureșul istoric, unde se va întâlniri cu oameni de afaceri, dar vor vizita și obiective turistice din zonă (Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței de la Sighetu Marmației, Mănăstirea Bârsana, Cimitirul Vesel de la Săpânța etc).

Lasă un comentariu