Share
Veste bună: Comuna Remetea Chioarului iese din carantina zonală

Veste bună: Comuna Remetea Chioarului iese din carantina zonală

Încă o comună din județul Maramureș iese din carantină zonală. Este vorba despre unitatea administrativ-teritorială Remetea Chioarului.

În 2 martie, incidența cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori era de 1,99, adică șase infectări în două săptămâni, iar în 3 martie, de 2,32, adică șapte infectări în două săptămâni.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să comunice faptul că nu va fi prelungită măsura de carantinare zonală a comunei Remetea Chioarului cu localitățile aparținătoare Remetea Chioarului, Berchez, Remecioara, Berchezoaia și Posta”, a anunțat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

Ca urmare a acestei decizii, numărul unităților administrativ-teritoriale carantinate zonal în județul Maramureș scade miercuri, 3 martie, la cinci. Acestea sunt comunele Recea, Groși, Rona de Jos, Șișești și orașul Tăuții Măgherăuș. Evident, vorbim atât despre localitățile cu aceste nume, cât și despre localitățile care țin de unitățile administrativ-teritoriale menționate anterior.

C.Ț.

Lasă un comentariu