Share
Un single mai aparte: A noastră artistă din Maramureș, AMI, un nou succes de piață cu piesa noua piesă „Fluturi”. Stupefacție la prima audiție! (VIDEO ȘI FOTO)

Un single mai aparte: A noastră artistă din Maramureș, AMI, un nou succes de piață cu piesa noua piesă „Fluturi”. Stupefacție la prima audiție! (VIDEO ȘI FOTO)

Un single mai aparte! A noastră artistă din Maramureș, AMI, un nou succes de piață cu piesa noua piesă „Fluturi”. Stupefacție la prima audiție! Și și ulterior!

Artista Andreea Ioana Moldovan, băimăreancă de-a noastră, bifează succes unul după altul, arătând că este una dintre cele mai iubite cântărețe din România.

”Piesa <<Fluturi>> este despre <<aici și acum>>. Despre bucuria de a fi pur și simplu. Așa cum ne învață fluturii să apreciem viața atât cât este ea, pentru că timpul are doar un singur sens, și anume cel pe care i-l dăm noi. În timp am învățat și eu cum să-mi păzesc aripile și cum să mă bucur de călătoria mea, de zborul meu, cum să-i dau viață, culoare, frumusețe, iubire și blândețe. <<Fluturi>> e zborul meu lin către libertate și memento-ul că nu există timp, ci doar momente! Vă iau și pe voi cu mine-n zbor!” ne transmite AMI.

„Fiecare secundă ar putea fi ultima si nu vrei sa lași nimic pe mai târziu. Fluturi este despre <aici> și <acum> . Despre bucuria de a exista pur și simplu. E zborul meu lin de eliberare și mementoul că nu există timp, ci doar momente! Și dacă-mi dați voie, vă iau și pe voi cu mine-n zbor! Să călătorim frumos împreună, să răspândim iubire și să prindem culoare în fiecare clipă, dar să ne pazim bine și aripile. Și nu uita! Că timpul are doar un singur sens, și anume cel pe care i-l dăm noi. Fiindcă ziua de maine… rămâne o enigmă”, arată AMI pe profilul său de socializare de pe încă cea mai renumită rețea de socializare Facebook.

Compusă de către Alex Pelin și produsă de către Adi Colceru, piesa se bucură și de un videoclip special, care ne prezintă imaginea artistei trecând prin toate etapele evoluției sale, finalul fiind unul măreț, unde visul și călătoria lui AMI se poartă în zbor, unde aripile reușesc să îi ofere curajul și determinarea pentru a continua acest drum. Pentru realizarea acestei povești în imagini, artista a lucrat alături de SAN (Regie), David Mogan (DOP & Edit) și Loops Production (Producție). AMI este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului. Versatilitatea sa artistică a fost demonstrată și în cadrul Talent Show-ului ”Te Cunosc De Undeva” unde artista a reușit să se transpună și să interpreteze diferiți artiști, reușind să câștige marea finală a sezonului cu numărul 15. De asemenea, ultimele sale lansări s-au bucurat de un succes real, colaborarea cu Tata Vlad pentru piesa ”Enigma” reușind să stea timp de 12 săptămâni în Top 10 Media Forest, fiind una dintre cele mai ascultate piese pe radio și TV din țară, mai arată bravonet.ro. Mai adăugăm și faptul că această nouă piesă are un impact deosebitm similar cu celebrul „Pe aripi de vânt”, adică o piesă de feeling, dar hard, pentru cei care înțeleg! Bravo, AMI!

C.Ț.

 

 

 

 

Citește și

Aniversare şi nouă piesă: A noastră artistă din Maramureş AMI a împlinit frumoasa vârstă de 32 ani şi a filmat noul videoclip pentru ”Fluturi”! (VIDEO ŞI FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu