Share
Aniversare şi nouă piesă: A noastră artistă din Maramureş AMI a împlinit frumoasa vârstă de 32 ani şi a filmat noul videoclip pentru ”Fluturi”! (VIDEO ŞI FOTO)

Aniversare şi nouă piesă: A noastră artistă din Maramureş AMI a împlinit frumoasa vârstă de 32 ani şi a filmat noul videoclip pentru ”Fluturi”! (VIDEO ŞI FOTO)

Aniversare şi nouă piesă! A noastră artistă din Maramureş AMI a împlinit frumoasa vârstă de 32 ani şi a filmat noul videoclip pentru noul său single „Fluturi”!

Artista Andreea Ioana Moldovan, băimăreancă de-a noastră, bifează succes unul după altul, arătând că este una dintre cele mai iubite cântărețe din România.

În acest sezon estival, imediat după succesul avut cu single-ul „Enigma” în colaborare cu Tata Vlad, AMI a revenit cu unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte ale sale – „O Fată Obișnuită”. Piesa va fi inclusă pe următorul său album, „Enigma”. Va urma acum „Fluturi”. Ea a filmat deja videoclipul.

Între timp, Andreea Ioana Moldovan a împlinit 32 de ani. S-a întâmplat chiar zilele trecute, în 28 septembrie. „Am primit cu bucurie şi recunostinţă tot ce mi-aţi transmis. Vă mulţumesc fiecăruia în parte pentru iubire şi emoţie! Putem avea totul, dar nu în acelaşi timp! Trăim multe vieţi într-o viaţă. Am ajuns la a 32-a viaţă cu o lecţie bine învăţată din vieţile anterioare, şi anume faptul că putem avea totul, dar nu în acelaşi timp. Iar dacă îmi privesc viaţa ca pe un întreg, toate lucrurile pe care le-am făcut, toate rolurile pe care le-am jucat, toate vieţile pe care le-am trăit, toate greşelile făcute, toată bucuria sau tristeţea pe care le-am simţit, mă fac să mă simt un om norocos şi împlinit! Fiindcă am totul. Şi nu regret nimic. Let’s go 32! Mulţumesc tuturor pentru urări!”, arată AMI. Îi dorm şi noi La Mulţi Ani şi mult succes în continuare!

C.Ţ.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu