Share
Un dar muzical: Maramureșeanca Iulia Ioana Vlad lansează primul CD cu muzică bisericească. „Mi s-a îndeplinit o dorință duhovnicească” (VIDEO ȘI FOTO)

Un dar muzical: Maramureșeanca Iulia Ioana Vlad lansează primul CD cu muzică bisericească. „Mi s-a îndeplinit o dorință duhovnicească” (VIDEO ȘI FOTO)

Pe Iulia Ioana Vlad cu siguranță o cunoașteți. Este maramureșeanca ce ne aduce bucurie și emoție de fiecare dată când interpretează o cântare bisericească. 

De această dată, ea ne împărtășește o bucurie și mai mare. Are primul album, după cum mărturisește chiar ea.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Maicii Domnului și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Iustin, astăzi mi s-a îndeplinit o dorință duhovnicească: primul meu CD cu muzică bisericească. CD-ul conține 13 cântări bisericești interpretate în diferite glasuri, unele dintre acestea fiind înregistrate în studio profesional, însă, cele mai multe sunt cântări interpretate live, la diferite sărbători deosebite, momente ce exprimă trăiri semnificative din viața Mântuitorului și a Maicii Preacurate”, a explicat Iulia.

Tânăra artistă a ținut să mulțumească tuturor celor care au călăuzit-o pe acest minunat drum. „În ceea ce privesc cântările interpretate live, doresc să aduc mulțumiri și recunoștință membrilor Grupului psaltic „Theologos” pentru isonul muzical, sunetul care arată și exprimă atât de frumos textul și linia melodică a cântărilor. Cu emoție profundă în suflet, îi mulțumesc Preasfințitului Părinte Iustin pentru binecuvântarea de a cânta la strană, la momentul Pricesnei, la Sfintele Liturghii Arhierești, unele dintre aceste cântări; pentru mine, binecuvântarea, a însemnat și va însemna un izvor de de lumină în interpretarea cântărilor bisericești. Doresc să aduc mulțumiri și recunoștință părintelui Arhid. Adrian Dobreanu, pentru sfaturi, pentru orele de muzică petrecute împreună – din care am avut, am și voi avea mereu de învățat și doamnelor mele profesoare, Bob-Zaiceanu Mihaela și Diana Cârlig. Nu în ultimul rând, le mulțumesc sfințiților părinți slujitori ai Catedralei Episcopale unde am înregistrat câteva dintre cântări, domnilor Dan Petric, Daniel Pop – Dream Light Visual și Florin Apostol de la Tipografia „Coresiana” care au făcut ca acest CD „să se nască”, în timp, atât de frumos!”, a notat Iulia.

CD-ul conține următoarele cântări: Iisuse al meu, prieten drag; Cine bate-n poartă; Unde să mă duc eu, Doamne; Preasfântă Maică și Fecioară (live); Am venit la Tine, Doamne (live); Duminica, la Florii (live); Pentru Tine, Doamne (live); O, vai, vai, Ierusalime (live); Sub o salcie pletoasă (live); Domnul Iisus a întrebat; Vorbea Iisus de pe colină (live); Samarineanca (live) și Primăvară dulce (live).

DirectMM.ro

IULIA-IOANA VLAD – PRICEASNĂ

Elevă la Școala Populară de Artă ”Liviu Borlan”, Iulia-Ioana Vlad (12 ani) are o voce de excepție. Convingeți-vă ascultând priceasna ”Iisuse, al meu prieten drag”, filmată la biserica ortodoxă din Ardusat.

Gepostet von Direct MM am Sonntag, 22. September 2019

Citește și

De vorbă cu Iulia Ioana Vlad: „Părinții mi-au descoperit talentul, însă nu știu dacă am moștenit pe cineva anume, este un dar de la Dumnezeu” (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu