Share
Trai frumos pentru bunici: Un nou Acasă pentru beneficiarii aflați în îngrijirea asociației maramureșene, „Suntem Vocea Lor”! S-a găsit locuință!

Trai frumos pentru bunici: Un nou Acasă pentru beneficiarii aflați în îngrijirea asociației maramureșene, „Suntem Vocea Lor”! S-a găsit locuință!

Trai frumos pentru bunici: Un nou Acasă pentru beneficiarii aflați în îngrijirea asociației maramureșene, „Suntem Vocea Lor”! S-a găsit locuință!

DirectMM.ro arăta în 23 noiembrie că Asociația „Suntem Vocea Lor” se află în căutarea unei locuințe pentru vârstnicii pe care îi îngrijește, după ce proprietarii casei luate în chirie au dorit să nu mai prelungească șederea acestora în acea casă.

„Postarea aceasta e un îndemn pentru toți cei care cred ca sunt într-o situație fără ieșire, disperata, pentru toți cei care cred ca sunt căzuți și nu se vor mai ridica. Dragilor, aveți incredere în Dumnezeu, El nu închide o ușă pana nu deschide alta! Săptămâna trecuta făceam un apel pentru a găsi o noua locație pentru bunicii noștri, nu am crezut ca înainte de sărbători vom găsi pe cineva care sa accepte sa ne ajute, eram deznădăjduiți, intr-o situație disperată.  Mulțumim tuturor celor ce au distribuit, asa ne-am dat seama câți oameni ne sunt alaturi, si sunt multi!!

Vocea Noastră a fost prietenul nostru Marius Simionică (n.red. – a construit cu asociația Marius și prietenii, 2 case în Sighetu Marmației, 5 și 7 din proiect), care a distribuit apelul și asa a ajuns cererea de ajutor la cel ce ne-a întins mana, care locuiește în Sighet și avea casa la vanzare, ne-a sunat și cu o voce calda ne-a spus ca ne primește în casa, gratis, și chiar ne va ajuta pe viitor. Mulțumim tuturor celor ce au distribuit, am simtit ca ne sunteți alături, toți!! Trecerea de la disperare la bucurie a fost o fracțiune de secunda, am crezut ca visam, chiar am fost văzuți, chiar a înțeles cineva ca ceea ce facem e pentru bunici? Cu toată inima, liniștiți și calmi putem spune ca suntem acasă!!! Mulțumim domnului Boiciuc Nicolae și soției Veronica Boiciuc pentru ușa deschisa, chiar am crezut ca nu vom reuși! Mulțumim pentru încurajări, ca ne sunteți alături, ca ati devenit Vocea Noastră! Credeți, dragilor, credeți ca exact când gândiți ca nimeni nu va vede suferinta, Dumnezeu va trimite omul sa va ajute! Credeți! Minuni se întâmpla, iar noi le traim zilnic!! Vrem sa construim ceva al nostru, pentru ei, vrem să construim Casa Bunicilor, iar pentru asta e nevoie de noi toți, terenul ne-a fost donat, e nevoie de bani pentru construcție. Cine dorește sa facă parte din visul nostru, sa pună o cărămidă la căsuța lor, aici e strângerea de fonduri: https://gogetfunding.com/casa-pentru-bunicii-nostri/. Mulțumim, Doamne, pentru liniștea sufleteasca ce ne-au dat-o!”, acum arată Ionica Viorica Opriș, președintele Asociației „Suntem Vocea Lor”.

În concluzie, Nihil sine Deo (Nimic fără DUMNEZEU)!
Puteți cunoaste activitatea pe
https://www.suntemvocealor.com/protec%C8%9Aie-social%C4%82
www.suntemvocealor.com
Puteți susține proiectele prin:
https://www.suntemvocealor.com/proiecte
Asociația „Suntem Vocea Lor”,
IBAN EURO: RO10BRDE250SV96687242500,
B.R.D. – G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU
Asociația „Suntem Vocea Lor”,
IBAN RON : RO77BRDE250SV96686872500,
B.R.D. – G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU
PAYPAL: suntemvocealor@gmail.com
Revolut: 0747706673

C.Ț.

Citește și

Apel caritabil pentru bunici: Un nou Acasă pentru beneficiarii aflați în îngrijirea asociației maramureșene, „Suntem Vocea Lor”! Se caută locuință!

Casa Nr 7 Maramureș!: În județul nostru, în premieră, Alex și cu tatăl lui au acum casă, datorită lui Marius și prietenilor lui. O mărturie emoționantă! (FOTO)

Casa Nr 7 Maramureș: În județul nostru, în premieră, Alex și cu tatăl lui au nevoie de noi! Vin Marius și prietenii, să ajute și ei! (FOTO)

Apel umanitar: Povestea tristă a lui Ciprian (9 ani) din Sighet, care trăiește cu bunicii într-o casă dărăpănată. Se vrea, în numele mamei, refacerea ei (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu