Share
Casa Nr 7 Maramureș: În județul nostru, în premieră, Alex și cu tatăl lui au nevoie de noi! Vin Marius și prietenii, să ajute și ei! (FOTO)

Casa Nr 7 Maramureș: În județul nostru, în premieră, Alex și cu tatăl lui au nevoie de noi! Vin Marius și prietenii, să ajute și ei! (FOTO)

Casa Nr 7 Maramureș! În județul nostru, în premieră, Alex și cu tatăl lui au nevoie de noi! Vin Marius și prietenii, să ajute și ei! Însă ar fi foarte bine dacă ai ajuta și tu acum această familie.

Povestea este ciudată însă este vorba despre un copil și tatăl lui. Ne relatează mai bine cel care a făcut atât de mult bine în Maramureș și încă face, Marius Simionică, fondatorul Asociației „Marius și prietenii”.

„E vineri, început de weekend și ocazia perfectă de a mai adauga câteva mici „cărămizi” la visul lui Alexandru copil care a învățat să crească fără mamă încă de la vârsta de un an. A 7 a noastră casă o construim pt Alexandru, un băiețel, care in ciuda tuturor neajunsurilor, nu a renunțat la școală, ba mai participă și la diverse alte activități extrașcolare, fiind pasionat și de activitățile sportive.

Alexandru crește alături doar de tatăl lui care suferă de o boală cronică și este pensionat pe caz de boală și asta pentru că mama lui a „renunțat” la el încă de la vârsta de un an! Singura lor sursă de venit este pensia tatălui lui și nu are rost să mai comunic suma… Pentru mine a fost clar din prima secundă că Alexandru nu se poate dezvolta în condițiile actuale de trai! Casa nici măcar nu este casă! Este un spațiu de locuit mai mult improvizat, care doar prin voința bunului Dumnezeu pare că a rezistat intemperiilor. Haideți să clădim visuri acolo unde ele nici nu există!

Alexandru nici nu spera la așa un ajutor și tot ce îi mai aducea bucurie erau sprijinul antrenorului de fotbal oferit gratuit și pachetele cu donații care constau in alimente și ceva hăinuțe!Case am mai făcut și vom mai face! Însă, speranța și încrederea pe care le aducem acolo unde nimeni nu le visa …. sunt adevărate cărămizi prețioase! Doamne ajută!”, arată Marius Simionică.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu