Share
Exemplu de sprijin în timp de pandemie: Autoritățile din Bârsana vin în autorul cetățenilor; Actele pentru APIA, eliberate locuitorilor în timp util

Exemplu de sprijin în timp de pandemie: Autoritățile din Bârsana vin în autorul cetățenilor; Actele pentru APIA, eliberate locuitorilor în timp util

În timpul pandemiei COVID-19, autoritățile locale sunt nevoie să ia măsuri speciale pentru a veni în sprijinul cetățenilor. Un exemplu pozitiv este administrația din comuna maramureșeană Bârsana. Autoritățile au venit cu un anunț referitor la programul cu publicul în cadrul APIA, suspendat în contextul pandemiei de COVID 19.

Încă de săptămâna trecută, Primăria Comunei Bârsana și-a luat angajamentul de a veni în sprijinul tuturor locuitorilor comunei, astfel încât aceștia să nu fie expuși riscurilor asupra sănătății, și, în același timp să nu aibă de suferit modificări sau întârzieri în ceea ce privește efectuarea plăților pentru anul în curs.

„Asigurăm suportul necesar fermierilor pentru completarea cererilor de plată aferente anului 2020 și vom elibera în format electornic documentele care atestă utilizarea terenurilor și trimiterea acestora online către centrul local APIA, pe baza unei liste primite. Prin urmare, nu este nevoie să vă deplasați la sediul primăriei, noi vom elibera documentele necesare pentru cererea unică de plată, astfel încât toți locuitorii comunei să reusească să-și depună cererea de plată în termenul legal, respectiv 15 iunie 2020” – a transmis Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.

Pentru informații suplimentare, doritorii sunt rugați să apelați cu încredere la consilierul superior în agricultură din cadrul primăriei, Alexandru Corneștean, la numărul de telefon: 0764 722 970. Acesta le va pune la dispoziția cetățenilor informațiile necesare și le va face legătura cu responsabilul de dosar din cadrul APIA pentru eventuale modificări sau înființări de noi exploatații.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu