Share
Un mare campion a venit în Maramureș: Gică Popescu a fost în vizită în Bârsana! Discuții purtate despre două mari proiecte de infrastructură sportivă (FOTO)

Un mare campion a venit în Maramureș: Gică Popescu a fost în vizită în Bârsana! Discuții purtate despre două mari proiecte de infrastructură sportivă (FOTO)

În contextul în care fotbalul românesc actual nu trăiește cea mai bună perioadă din istoria sa, privim tot mai mult cu mândrie către sportivii de legendă. Iar unul dintre cei mai importanți este, fără doar și poate, Gică Popescu. Acesta a fost prezent la finalul lunii martie în comuna maramureșeană Bârsana.

De la performanța istorică a echipei Avântul Bârsana în urma meciului disputat în compania echipei Steaua București, în șaisprezecimile Cupei Romaniei, comuna Bârsana este recunoscută și pe plan sportiv la nivelul întregii țări.

Ca urmare, pentru că lucrurile importante se construiesc cu oamenii importanți, autoritățile din Bârsana au avut cinstea de a-l primi în vizită, la sediul primăriei, pe sportivul de legendă al României. Vizita a fost cu atât mai onorantă, cu cât pe fostul căpitanul al naționalei României și al FC Barcelona și pe primarul Teodor Ștefanca îi leagă o frumoasă prietenie.

“Am avut cinstea, onoarea să-l primim la sediul primăriei comunei Bârsana pentru a discuta despre modernizarea infrastructurii sportive din comuna noastră prin implementarea celor două mari proiecte: Construire bază sportivă și Construire sală de sport în comuna Bârsana, proiecte aflate în faza de licitație și derulate prin Compania Națională de Investiții. Așteptăm finalizarea licitației, desemnarea câștigătorilor, urmată de construirea celor două obiective de investiții, iar la final, îl așteptăm pe Gică Popescu alături de marii campioni care au reprezentat cu mândrie țara la inaugurarea celor două mari și importante proiecte pentru comuna noastră”, a declarat Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu