Share
Tech-X, echipa de robotică a Colegiului „Dragoș Vodă” Sighet, calificată la Campionatul Național de Robotică

Tech-X, echipa de robotică a Colegiului „Dragoș Vodă” Sighet, calificată la Campionatul Național de Robotică

Echipa de robotică a Colegiului Național „Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației, Tech-X, a răsturnat recordurile și în acest an!

În perioada 8-11 februarie, la Cluj a avut loc Innovation Park, mult așteptata etapă regională a competiției FTC, cea mai mare competiție de robotică din România.

„După 3 meet-uri reușite, constant pe locuri fruntașe, ne-am clasat inițial pe locul 5 în clasamentul ligii regionale Cluj.

Am oferit o prestație istorică pentru echipa noastră, doborând de mai multe ori recordul de scor al ligii ( 291 pct, 259 pct) și ajungând până în finala etapei regionale. Mulțumită efortului nostru, ne-am calificat la etapa națională cu brio și am obținut și locul 3 la un premiu special, Think Award.

Suntem singura echipă maramureșeană calificată la Campionatul Național de Robotică, competiție ce va avea loc în perioada 22-24 martie 2024 și în care vor concura cele mai bune 60 de echipe de robotică din România.

Suntem mândri de elevii noștri sârguincioși și le oferim în continuare suportul nostru”, se precizează pe pagina Colegiului.

Felicitări și succes!

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu