Share
Surprinși în flagrant, în Baia Mare: Firmă sancționată de Garda de Mediu, după ce angajații au deversat deșeuri lângă Turnul de la Combinat (GALERIE FOTO)

Surprinși în flagrant, în Baia Mare: Firmă sancționată de Garda de Mediu, după ce angajații au deversat deșeuri lângă Turnul de la Combinat (GALERIE FOTO)

Tupeu incredibil manifestat de reprezentanții unei societăți comerciale din Maramureș. Angajații au azvârlit ceea ce le-a rămas din dezmembrările de autoturisme nu foarte departe de Turnul de la Combinat, dând naștere la o rampă ilegală de deșeuri.

De curând, pe raza municipiului Baia Mare, comisarii din cadrul Comisariatului Județean Maramureș al Gărzii Naționale de Mediu, în timp ce se deplasau cu autoturismul din dotare pe strada Oborului, au observat o autoutilitară care descărca incarcatura pe un teren viran.

Apropiindu-se de autoutilitară, comisarii au observat că încărcătura consta, de fapt, în circa 24 mc de deșeuri de tapițerie auto, spoilere, cauciucuri, etc provenite din activitatea de dezmembrări vehicule scoase din uz. „Societatea care a descărcat deșeurile are ca obiect de activitate colectarea și recuperarea materialelor reciclabile. Deșeurile au fost descărcate cu scopul de a fi abandonate” – a anunțat Marcela Chindriș, directorul Gărzii de Mediu Maramureș.

Societății în cauză i s-a aplicat o amendă în cuantum de 10.000 lei și s-a dispus curățarea de îndată a amplasamentului. „Atragem atenția operatorilor care colectează și reciclează deșeuri de pe raza Jud. Maramureș că în perioada următoare vom intensifica contralele pentru a preveni repetarea situațiilor de acest gen”.- a menționat Marcela Chindriș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu