Share
Sunt mărturisiri despre viață: AMI, celebra artistă a noastră din Maramureș, le vorbește fanilor despre aventura din junglă! „Sunt recunoscătoare”!

Sunt mărturisiri despre viață: AMI, celebra artistă a noastră din Maramureș, le vorbește fanilor despre aventura din junglă! „Sunt recunoscătoare”!

Sunt mărturisiri despre viață: AMI, celebra artistă a noastră din Maramureș, le vorbește fanilor despre aventura din junglă! „Sunt recunoscătoare”!

Băimăreanca Andreea Ioana Moldovan sau AMI, așa cum este cunoscută de fani, a participat în calitate de concurentă a show-ului televizat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzat de Pro TV, și filmat în jungla din Republica Dominicană. Ea a făcut câteva mărturisiri despre aventura trăită!

„M-am întors! În sfârșit pot să vă spun oficial că sunt acasă. Mi-a fost tare dor de voi… și am atâtea să vă povestesc! Sunt plină de recunoștință pentru tot ceea ce am și pentru tot ceea ce iubesc! Nu de alta, dar show-ul ăsta m-a surprins în toate modurile posibile. Plăcute și mai puțin plăcute. M-a trezit la realitate și-am descoperit că cel mai teamă nu mi-a fost de animale, ci de oameni. Însă tot de la ei am învățat acolo și cum să mă apăr. Nu mi-a fost greu să dorm pe scânduri, nici să beau shake-uri scârboase, ori să indur foamea. Ci singurătatea. Pentru prima oară am simțit-o pe pielea mea la modul cel mai serios. M-am simțit singură fără muzică – acolo unde mă ascund când mi-e greu, fără familie – acolo unde mă simt cel mai în siguranță, fără prieteni – acolo de unde-mi iau energia și-o împart cu cei dragi.

Am plecat bucuroasă, și cu sufletul deschis, însă acolo a trebuit deseori să-l închid, să-i pun scut și să mă apar de posibile pericole care existau în fiecare colțișor al junglei. Treceam de la agonie la extaz, săptămâni întregi cât am stat în junglă. Însă am îmbrățișat fiecare clipă asa cum a venit! Am plecat să experimentez ceva nou – iar “noul” a venit și sub forme neașteptate. Pentru prima oară în viața mea am primit, bullying, și a fost neplăcut, însă am trecut și de testul ăsta. O aventură în care am și declarat că plec cu gândul ca să mă ”recâștig”. Iar dacă n-aș fi trăit aventura asta, n-aș fi realizat că nu trebuia de fapt să mă ”recâștig”, ci îmi eram deja acolo. Îmi eram suficientă. Dar mi-am regăsit echilibrul și răspunsuri la întrebări. Am lăsat acolo un bolovan mare de stări și emoții, și mă întorc la muzica mea, mai inspirată, eliberată, împăcată, liniștită, mai puternică și determinată ca întotdeauna să fac ceea ce știu cel mai bine: să-mi cânt și să-mi trăiesc viața așa cum simt eu, mai frumos și mai sincer!

Vă mulțumesc tuturor, oameni dragi, colegi, pentru tot ce am trăit, pentru c-am ras și plâns împreună, pentru lecții, și pentru că datorită vouă sunt un om mai bogat și evoluat sufletește! Sunt celebru, ai fost poveste! O călătorie ce m-a adus în pragul unui nou început! Cu iubire și recunostință, AMIga voastră”, arată AMI.

C.Ț.

Citește și

La mulți ani fericiți: AMI, celebra artistă a noastră din Maramureș, a împlinit frumoasa vârstă de 33 ani! Ea este în show-ul filmat în Dominicană!

Are calitățile pentru succes: A noastră artistă din Maramureș, AMI, participantă la emisiunea spectaculoasă „Sunt celebru”! Ce ar vrea băimăreanca!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu