Share
Special DirectMM.ro: Băimăreanca Ema Benciu, “privighetoarea” cu o poveste de viață uimitoare care a uluit juriul de la “Românii au talent” (VIDEO ȘI FOTO)

Special DirectMM.ro: Băimăreanca Ema Benciu, “privighetoarea” cu o poveste de viață uimitoare care a uluit juriul de la “Românii au talent” (VIDEO ȘI FOTO)

Moment înălțător în ediția de vineri, 2 aprilie, a show-ului TV “Românii au talent”. Băimăreanca Emanuela Benciu, alintată de prieteni Ema, a uluit juriul cu o prestație excepțională, dar și cu o poveste de viață uimitoare.

Emanuela are 17 ani, este din Baia Mare și a fost adoptată la 7 luni. Bunicul a fost cetățean de onoare în Sighetu Marmației, notează site-ul oficial al emisiunii, romaniiautalent.protv.ro. De câțiva ani se chinuie să facă rost de numărul de telefon al mamei adevărate, însă nu reușește. I-ar plăcea să o vadă la TV și să știe că e fiica ei. “Nu știu cum arată, nu mi-am cunoscut părinții. M-am născut cu 900 de grame și m-au lăsat în spital”. Mama adoptivă este economist, iar soțul este electrician. Bunica ei a încurajat-o să cânte opera, se jucau de a cântatul prin casă. În clasa a V-a a început să studieze muzica, iar în clasa a IX-a a intrat la Liceul de Arte. În țară a participat la peste 100 de concursuri și a câștigat numeroase trofee, se precizează în prezentarea de la Pro TV.

Ema le este extrem de recunoscătoare părinților adoptivi, pe care îi consideră “oameni sfinți”. „Sincer, am venit la Românii au Talent pentru că mi-am dorit foarte mult să apar la această emisiune şi îmi place foarte mult de Andra Măruţă cum cântă şi vreau să vin să o cunosc şi în realitate. Mă numesc Benciu Emanuela, vin din Baia Mare şi am 17 ani. Îmi place foarte mult să cânt, bunica mea m-a învăţat când am fost mică, ea nu cântă, dar m-a încurajat să când operă, mă punea să imit de la televizor. Eu am copilărit în Baia Mare cu părinţii mei, care m-au adoptat. Ei m-au adoptat la şapte luni de la Sighetu Marmaţiei din centru de copii. Eu îi consider oameni sfinţi pentru că nu au avut nici o obligaţie să mă ia şi au avut de ales între mai mulţi copii şi pe mine m-au luat. Părinţii mei sunt nişte oameni foarte buni, foarte înţelegători, îmi pare rău că le-am făcut câteodată probleme, nu i-am ascultat. Cred că dacă eram la părinţii mei naturali nu mă iertau atâta cât m-au iertat ei”, a povestit Emanuela Benciu.

Ema este extrem de apreciată în Baia Mare, ea făcând parte din Corul de copii și tineri “Gaudium”, coordonat de Arhid. Prof. Drd. Adrian Dobreanu. „Ema face parte din Corul de copii și tineri „Gaudium” încă de la înființare, mai exact din toamna anului 2016, fiind o membră foarte activă și implicată. De asemenea, suntem chiar și vecini, locuiește pe aceeași stradă, vizavi de noi. Face parte dintr-o familie deosebită, părinții ei sunt niște persoane foarte credincioase și sufletiste. Tocmai din acest motiv au crescut-o pe Ema oferindu-i o educație aleasă în spiritul credinței ortodoxe și al bunului simț. Este o elevă deosebită, care învață foarte bine și este foarte talentată. Pe lângă canto clasic ea interpretează și muzică bizantină, deoarece iubește foarte mult acest gen de cântare și mănăstirile; chiar am înregistrat câteva cântări împreună cu o parte a membrilor Grupului psaltic „Theologos”. Mă bucur că a ajuns aici, la această emisiune, fiindcă ne face cinste atât nouă, celor ce o cunoaștem, cât și zonei Maramureșului”, a detaliat, pentru DirectMM.ro, Arhid. Prof. Drd. Adrian Dobreanu.

Juraţii de la Românii au Talent, sezonul 11, Smiley, Andra, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu, au apreciat vocea tinerei concurente şi au trimis-o în etapa următoare a emisunii cu patru de „DA”. „Pentru mine a fost perfect, bravo, fata mea”, a spus Florin Călinescu. „Pe mine m-ai încântat nu doar prin vocea ta minunată şi prin talentul tău, dar şi prin prezenţa şi sensibilitatea ta. Felicitări, mi-a plăcut foarte mult”, a spus Alexandra Dinu. „Emanuela, eşti ca o privighetoare, eşti aşa sensibilă, timidă, modestă. Cred că am un ochi pentru talente şi tu eşti foarte talentată”, a adăugat şi Smiley. „Emanuela, eşti fantastică, îmi doresc din toată inima să reuşeşti în viaţă, să îţi îndeplineşti visul, să ai succes! Munca şi valoarea ta ne vor îmbogăţi viaţa”, a conchis Andra. Impresionant a fost faptul că, de-a lungul momentului jurizării, părinților adoptivi ai Emei le-au curs lacrimi de fericire, iar Ema le-a repetat la microfon: “nu mai plângeți!”. Momentul este unul extrem de emoționant, tocmai de accea vă invităm să îl reascultați în materialul video atașat la finalul materialului! Felicitări!

C.Ț., L.C.H.

Lasă un comentariu