Share
Veste bună: Iris, fetița din Maramureș care a fost rănită într-un accident rutier, a fost operată în Serbia

Veste bună: Iris, fetița din Maramureș care a fost rănită într-un accident rutier, a fost operată în Serbia

La finalul lunii mai vă prezentam cazul lui Iris, o fetiță din Maramureș, care avea nevoie de ajutor.

În urma unui accident rutier, care a avut loc acum aproape un an, capul familiei și-a pierdut viața, iar fetița în vârstă de patru ani a fost rănită. De atunci micuța nu și-a mai putut mișca brațul stâng din umăr și cot.

Gabriela Lang, mama fetiței, a lansat un apel umanitar pe rețelele de socializare, în speranța că oameni cu suflet mare o vor ajuta să depășească această problemă. Și chiar a fost ajutată. Unii au contribuit financiar, iar alții cu încurajări și vorbe bune.

Acum maramureșeanca vine cu vești bune:

„Vreau să încep prin a vă mulțumi că ați fost alături de noi și ne-ați spijinit în aceste momente grele. Datorită vouă operația din Serbia a lui Iris a fost efectuată cu succes.

Pe această cale aș dori să mulțumesc și domnului profesor care a efectuat operația! Pentru a se recupera complet,urmează încă 9 luni de kinetoterapie, fizioterapie, terapie Vojta. După această perioadă își va putea folosi brațul și se va putea bucura de copilarie asemenea celor de vârsta ei.

Va rugăm, dacă puteți, să mai fiți alături de noi și în această perioada, pentru noi orice ajutor mic contează.
Va mulțumesc incă o dată pentru tot și fie ca Dumnezeu să vă binecuvanteze cu multă sănătate și cu tot ceea ce vă doriți” – spune Gabriela Lang.

Cont IBAN Lei
Nume: KULCSAR LANG DENISA ANA
RO92BTRLRONCRT0581280201
EURO
Nume: LANG GABRIELA MARIA
RO44BTRLEURCRT00K6717001
Bic/Cod swift BTRLRO22
BT Pay
0740186895

L.C.H.

Citește și

Apel umanitar: Iris, o fetiță din Maramureș, are nevoie de ajutor; În urma unui accident rutier nu-și mai poate mișca brațul stâng din umăr și cot


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu