Share
Apel umanitar: Iris, o fetiță din Maramureș, are nevoie de ajutor; În urma unui accident rutier nu-și mai poate mișca brațul stâng din umăr și cot

Apel umanitar: Iris, o fetiță din Maramureș, are nevoie de ajutor; În urma unui accident rutier nu-și mai poate mișca brațul stâng din umăr și cot

Nu se știe niciodată ce aduce ziua de mâine, iar necazurile vin atunci când ne așteptăm mai puțin.

Așa s-a întâmplat și în cazul familiei Lang din Baia Mare. În urma unui accident rutier, care a avut loc acum aproape un an, capul familiei și-a pierdut viața, iar fetița în vârstă de patru ani a fost rănită. De atunci micuța nu-și mai poate mișca brațul stâng din umăr și cot.

Gabriela Lang, mama fetiței, a lansat un apel umanitar pe rețelele de socializare, în speranța că oameni cu suflet mare o vor ajuta să depășească această problemă.

„În momentul în care devii mamă nu te gândești niciodată că i s-ar putea întâmpla ceva rău copilului tău. Ești în stare să faci orice pentru a fi sănătos și fericit.

De multe ori necazurile vin tocmai atunci când nici nu te gândești. Așa s-a întâmplat și cu noi atunci când, în urma accidentului de mașină petrecut cu aproape un an în urma, Iris, fiica cea mică, de doar 4 ani, a fost diagnosticată cu monoplegie a membrului superior stâng. Mai exact, ea nu-și mai poate mișca brațul stâng din umăr și cot.

Fiindcă metodele clasice de recuperare nu au dat rezultate nici până acum, am primit recomandarea, din partea a mai multor medici si profesori neurochirurgi din România, de a se interveni chirurgical. Singura mea speranță este în țara vecină și anume Serbia, acolo unde se poate efectua acest tip de operație, însă costurile acesteia depășesc posibilitățile mele financiare, fapt pentru care apelez la ajutorul si sprijinul vostru.

În cazul în care doriți să o sprijiniți financiar pe Iris, cu cât puteți, vă las mai jos contul IBAN, iar prin efortul depus de dumneavoatră am speranța că fiica mea va putea din nou să se joace cu ceilalți copii fără să mai fie nevoie să fiu mereu în spatele ei pentru a o sprijini și a o ridica.

Orice ajutor mic din partea dumneavoastră înseamnă enorm pentru mine și fiica mea Iris, care, la rândul ei, și-ar fi dorit ca și tatăl ei, soțul meu, să-i fie alături. Dar cum un necaz nu vine singur, el nu mai este printre noi, tot ca urmare a acestui accident.

Suma necesară a acestei intervenții este de 4.300 Euro, la care se adaugă alte costuri postoperatorii și foarte multe recuperări. Vă mulțumesc pentru susținere și Bunul Dumnezeu să vă ocrotească!” – spune Gabriela Lang.

Cont IBAN lei
Nume: KULCSAR LANG DENISA ANA
RO92BTRLRONCRT0581280201

Euro
Nume: Lang Gabriela Maria
RO44BTRLEURCRT00K6717001
Revolut
@gabriets8b

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu