Share
Uniți suntem mai puternici: În weekend are loc evenimentul caritabil „Pedalăm pentru Mădălina”

Uniți suntem mai puternici: În weekend are loc evenimentul caritabil „Pedalăm pentru Mădălina”

Despre Mădălina Breban v-am mai povestit până acum. Are 21 de ani, este din Chiuzbaia și de curând i-au fost descoperite mai multe tumori. Astfel, a fost lansat un apel umanitar și foarte mulți oameni i-au sărit în ajutor, donând bani.

Alături de Mădălina este și grupul „Maramureșul pe bicicletă”, coordonat de Adrian Stanciu. Acesta va organizat duminică, 8 noiembrie, evenimentul caritabil „Pedalăm pentru Mădălina”. Întâlnirea are loc la 09.30, în fața Monumentului Ostașului Român din Baia Mare, iar pornirea se face la ora 10.00.

„Daca pana acum am pedalat doar din plăcere, acum avem ocazia sa o facem si cu un scop, acesta fiind Mădălina Breban.  Am decis sa organizez o tură la care taxa de participare va întra direct în contul Mădălinei după finalizarea ei. Taxa de participare poate fi oricât. Vom strânge bănuț cu bănuț și ii vom dona! Nu am procedat asa înainte și nu se vor mai cere bani pentru ieșiri, decât în situațiile de genul, care sper că vor fi cât mai puține sau chiar deloc”, a declarat Adrian Stanciu.

Traseul este unul doar de asfalt, cu dificultate ușoară spre medie și se întinde pe aproximativ 40 – 50 km. Pe parcurs se vor vizita cinci biserici vechi din lemn și piatra, adevărate comori arhitecturale.

„Traseul este următorul: se pleacă din Baia Mare și prima oprire se face în Sacalaseni, la prima biserica, unde poposim cât dorim și urmăm drumul spre Coruia unde facem exact același lucru, la fel și în Culcea, Coas și Remetea Chioarului. Din Remetea Chioarului înaintăm prin Berechez, spre Șomcuta Mare, de unde urmează sa ne întoarcem spre Baia Mare prin Satulung, Arieșu de pădure, Coltau și Cătălina.

Pe acest traseu vom avea parte de peisaje superbe de toamna și vânătoarea de fotografii este obligatorie, fotografiile vom avea grija sa le vadă și Mădălina, promit! Popasuri vor fi la tot pasul și vom manca dacă ne întindem în timp, garantez ca voi avea grija persoanal ca nimeni sa nu fie lăsat în urma, ca de fiecare data. Oricine este binevenit! Chiar și cei mai mici, dar rezistenți.

Domnii polițiști mi-au spus ca ne dau autorizație doar dacă ținem distanta de 2 metri și purtam măștile aferente de protecție în oraș și la popasuri”, Adrian Stanciu.

Noutăți depre Mădălina

Mădălina postează frecvent pe rețelele de socializare informații despre starea ei. Cel mai recent mesaj este:

„Buna ziua dragii mei Doar acuma am reușit să intru puțin pe Facebook, în timpul zilei ascult muzica pentru a mă relaxa și fac kinetoterapie. Iar cum nu am postat de ceva timp, am spus că trebuie neapărat să vă anunț că ieri am ieșit la aer curat, pe terasă, în cărucior, pentru mine este o reușită foarte mare. Pe zi ce trece ma simt tot mai bine. Va mulțumesc tuturor fiindcă îmi sunteți alături”, a scris Mădălina.

L.C.H., C.Ț.

Citește și

Uniți suntem mai puternici: Maramureșeanca Mădălina, în vârstă de 21 de ani, are nevoie urgentă de ajutorul nostru! „Nu mi-am mai simțit picioarele!”. Cum o putem ajuta


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu