Share
Târgu Lăpuș: Târg de Crăciun online pentru copiii cu autism; Banii strânși vor fi folosiți pentru a sprijini terapia acestora

Târgu Lăpuș: Târg de Crăciun online pentru copiii cu autism; Banii strânși vor fi folosiți pentru a sprijini terapia acestora

Până în 3 decembrie, Centrul de zi Târgu Lăpuș desfășoară în mediul online un Târg de Crăciun. Mai exact, cei care doresc pot să achiziționeze decorațiuni de Crăciun, iar banii strânși vor fi folosiți pentru a sprijini terapia a 12 copii cu autism.

„Centrul de zi Târgu Lăpuș este o filială a Asociației Autism Baia Mare despre care cred că ați auzit. Aici la Târgu Lăpuș avem 12 copii care fac terapie în spațiile oferite de primăria orașului. Tot acolo avem și un atelier unde, împreună cu un grup de voluntare, de doi ani încoace, ne străduim să strângem fonduri pentru a sprijini terapia copiilor.

Anul acesta, pentru că vremurile sunt așa cum le știm, am organizat târgul online. Obiectele sunt create în atelierul nostru și pot fi văzute pe Facebook. Cine dorește ceva lasă un comentariu la poza cu obiectul dorit sau mă contactează pe messenger și împreună stabilim unde ne întâlnim sau unde le pot lăsa obiectele. Orașul e mic și ne cunoaștem, așa că nu e chiar așa complicat. Am avut cereri și din alte localități, în cazul acesta le trimitem cu firma de curierat”, explică, pentru DirectMM, reprezentanții Centrului de zi Târgu Lăpuș.

Decorațiunile de Crăciun pot fi văzute aici. De asemenea, cei care doresc pot face donații în contul de mai jos:
CIF 24824204.
RO67BACX0000000854003019
ASOCIATIA AUTISM BAIA MARE

L.C.H.

Lasă un comentariu