Share
Jandarmii maramureșeni au donat sânge

Jandarmii maramureșeni au donat sânge

Având în vedere condițiile actuale și nevoia de sânge tot mai mare, în zilele de 15 și 16 iulie, jandarmii maramureșeni au ales să salveze vieți prin desfășurarea activității de donare sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare.

Jandarmeria Maramureș s-a alăturat campaniei de donare de sânge, desfășurată la nivel național de Jandarmeria Română, în parteneriat cu Patriarhia Română.

„Prin acest gest vrem să dăm dovadă de solidaritate faţă oamenii aflați în suferinţă, pentru care o picătură de sânge reprezintă viață. Prin efortul comun putem aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu, acela de a dona sânge. Jandarmii donează regulat sânge, iar mulți dintre colegii noștri răspund afirmativ inițiativelor de ajutorare a oamenilor aflați în nevoie. Pe lângă aceștia, sunt jandarmi care periodic donează, având în spate chiar și zeci de ani de când fac acest lucru. Cunoaștem faptul că numărul celor aflați în nevoie nu scade niciodată, dar știm că, chiar și acest mic gest, poate salva vieți”, precizează reprezentanții IJJ Maramureș.

Lasă un comentariu