Share
În Sighetu Marației: ”O cană de fericire” pentru tânăra Sara Vișovan

În Sighetu Marației: ”O cană de fericire” pentru tânăra Sara Vișovan

Astăzi, 27 decembrie, în Sighetu Marmației, are loc acțiunea caritabilă ”O cană de fericire”, în intervalul 09,00 – 23,00.

Evenimentul este organizat de Rotaract Sighetu Marmației, iar cauza din acest an este cea a tinerei Sara Vișovan, al cărei soț este sighetean la origine.

Concret, puteți achiziționa o cană cu fericire și vin cald în 27 decembrie 2023 de la căsuța Rotaract din Parcul Central Sighetu Marmației, 09,00 – 23,00. În plus, găsiți urnele pentru donații în mai multe locații din oraș.

Sara Vișovan are 26 ani și a fost diagnosticată în luna august cu un cancer foarte agresiv și avansat numit angiosarcom cardiac primar cu metastaze osoase, pulmonare, hepatice și cerebrale. Sara este supravegheată în mod continuu de către o echipă foarte competentă de doctori, iar tratamentul pe care îl primește zilnic este unul foarte costisitor și poate să ajungă și până la 1.000 euro pe zi.

”Pe lângă tratamentul general, face și fizioterapie în speranța că va putea umbla din nou. Familia Vișovan e o familie îndrăgită în comunitatea noastră – au pus amprente frumoase în toate locurile prin care au trecut și asupra multor oameni cu care s-au întâlnit – iar în acest decembrie, dorim să le fim sprijin. Împreună suntem speranță!”, arată organizatorii de la Rotaract Sighetu Marmației. Haideți să ajutăm pe Sara!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu