Share
Vis împlinit: Au fost achiziționate proteze pentru bărbatul din Lăpușel care și-a pierdut mâna dreaptă, antebrațul și o parte din piciorul stâng în urma unui accident

Vis împlinit: Au fost achiziționate proteze pentru bărbatul din Lăpușel care și-a pierdut mâna dreaptă, antebrațul și o parte din piciorul stâng în urma unui accident

Anul trecut vă prezentam cazul lui Vasile Marian Ghiurca din Lăpușel. În urma unui accident și-a pierdut mâna dreaptă, antebrațul și o parte din piciorul stâng.

A fost lansat un apel umanitar și oameni cu suflet mare au sărit în ajutorul lui. Azi anunțăm cu bucurie că visul bărbatului s-a împlinit.

„Cu bucurie în suflet vă aduc la cunoștință faptul că, iată, la mai puțin de un an de zile de când am solicitat sprijin financiar pentru realizarea unei proteze performante, mio-electrice, pentru domnul Ghiurca Vasile Marian, domiciliat în satul Lăpușel, comuna Recea, județul Maramureș, acest vis s-a împlinit.

În primul rând, doresc să vă pun la dispoziție câteva informații utile. Astfel că, în urma donațiilor dumneavoastră în lei și euro, s-au putut realiza două proteze pentru mâna dreaptă, una mio-electrică și una mecanică, precum și o proteză mecanică pentru mâna stângă. Toate aceste proteze au costat în total suma de 325.100 lei (65.000 €), iar această sumă a fost virată în contul centrului de protezare din Oradea.

În al doilea rând, se cuvine să aduc mii de mulțumiri tuturor persoanelor binevoitoare implicate în acest caz social fără de care nu am fi avut nicio șansă de izbândă, domnilor directori, asociațiilor, instituțiilor publice, persoanelor fizice și juridice din țară și din diaspora, parohiilor greco-catolice și reformate din Lăpușel, parohiilor ortodoxe din țară și străinătate, clinicii de protezare și, nu în ultimul rând, Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.

Vă mulțumesc tuturor!”, transmite pr. Sorin-Călin Costinaș.

Multă sănătate!

L.C.H.

Citește și

Un bărbat din Lăpușel are nevoie de ajutor după ce și-a pierdut mâna dreaptă, antebrațul și o parte din piciorul stâng într-un accident


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu