Share
CSM Sighetu Marmației a sărit în sprijinul unui băiețel, prin donații

CSM Sighetu Marmației a sărit în sprijinul unui băiețel, prin donații

Gest demn de respect din partea Clubului Sportiv Municipal Sighetu Marmației. Aceștia s-au implicat pentru a sprijini pe Mihăiță, un băiețel în vârstă de 5 ani care are probleme de sănătate.

Înaintea ultimului meci din sezonul regulat al Seriei 10 din Liga 3, dintre CSM Sighetu Marmației și Victoria Carei, oficialii clubului maramureșean au anunțat suporterii că meciul se va desfășura sub aspect caritabil.

”În locul biletelor de intrare la aceasta partidă deosebit de importantă se vor putea face donații pentru Mihaiță, un băiețel de 5 ani care are probleme de sănătate și mare nevoie de sprijin in continuarea tratamentului, intrarea fiind liberă. La finalul partidei va începe o licitație pe pagina de Facebook a clubului, unde vor fi scoase la vânzare un tricou semnat de toți jucătorii echipei de fotbal și o minge, sperăm noi –mingea calificarii în play-off, iar banii rezultați vor fi redirecționați în scopul sprijinirii tratamentului lui Mihaiță”, au arătat reprezentanții clubului maramureșean.

În cele din urmă, CSM Sighetu Marmației a câștigat cu 2-1, cu un gol marcat în prelungirile meciului și s-a calificat în play-off. Antrenorul George Zima a remarcat că ”suntem o familie”. Iar asta s-a văzut nu doar în teren, ci și în arena maramureșeană. S-a făcut licitația, iar tricoul a mers la Condrat Florin, iar mingea la Herbil Ioan. Iar suma strânsă, una consistentă. ”Încheiem campania pentru Mihăiță. Am predat 10.959 lei din donațiile de la stadion, sala polivalentă și licitație. Plus mingea licitată, care a fost achitată apoi trimisă cadou pentru Mihăiță. Mulțumim tuturor!!!”, arată reprezentanții clubului maramureșean.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu