Share
Cluburile Rotary Baia Mare și Rotary Târgu Lăpuș au donat două ventilatoare Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

Cluburile Rotary Baia Mare și Rotary Târgu Lăpuș au donat două ventilatoare Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

Maramureșenii au pus mână de la mână și au venit, încă o dată, în sprijinul pacienților care apelează la serviciile Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, donând unității medicale două ventilatoare de terapie intensivă.

Conducerea unității medicale și reprezentanții Secției ATI aduc mulțumiri familiei Rotary Baia Mare (Rotary, Rotaract și Interact), dar si Rotary Târgu Lăpuș care, spijiniți și de comunitatea băimăreană, au donat Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” două ventilatoare de terapie intensivă Mindray SV 300, reușind, astfel, să finalize un proiect amplu, în valoare totală de peste 258.000 lei.

Acest proiect a fost început încă din luna martie 2020, la declararea stării de urgență în România, iar la momentul donației, pe lângă cele două ventilatoare, s-au asigurat și echipamente de protecție medicale, atât de necesar tuturor cadrelor medicale și sanitare ce intră în contact direct cu pacienții internați în unitatea medicală din Baia Mare.

”Aducem cele mai sincere și calde mulțumiri cluburilor Rotary Baia Mare și Rotary Târgu Lăpuș, dar și tuturor celor care au ales să vină în întâmpinarea acestui proiect frumos care, în final, duce la salvarea de noi vieți. Mulțumim, totodată, tuturor celor care, în aceste luni de grea încercare pentru sistemul medical au donat din puținul lor, arătând că respectă munca medicilor din Spitalul Județean de Urgență și, totodată, că le pasă de semenii lor”, a declarat managerul interimar Vasile-Ioan Pop.

Lasă un comentariu