Share
Situații în Maramureș: COVID-19 a ajuns la CSS2 Baia Mare și la Secția de Urologie a Spitalului Județean Baia Mare

Situații în Maramureș: COVID-19 a ajuns la CSS2 Baia Mare și la Secția de Urologie a Spitalului Județean Baia Mare

Noi cazuri de COVID-19 confoirmate de oficialitățile maramureșene.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să comunice confirmarea a opt persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 de la Clubul Sportiv Școlar nr. 2 Baia Mare. Toate cele opt persoane sunt asimptomatice. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la Clubul Sportiv Școlar nr. 2 Baia Mare. Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a sportivilor, respectiv a personalului angajat din cadrul clubului sportiv. S-a procedat la dezinfecția unității sportive.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să comunice confirmarea a patru cadre medicale infectate cu SARS-CoV-2 din cadrul secției de urologie a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Toate cele paru cadre medicale sunt asimptomatice. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la Spitalul de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat, dar și a pacienților din secția de urologie.

„Reiterăm, având în vedere creșterea numărului de cazuri în județ, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru”, a reamintit Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

DirectMM.ro

Lasă un comentariu