Share
Show total pe scenă!: Nora Deneș, artista noastră băimăreană, a reușit să cucerească juriul de la X Factor cântând piesă a Rihannei la ukulele! (VIDEO ȘI FOTO)

Show total pe scenă!: Nora Deneș, artista noastră băimăreană, a reușit să cucerească juriul de la X Factor cântând piesă a Rihannei la ukulele! (VIDEO ȘI FOTO)

Show total pe scenă. Nora Deneș, artista noastră băimăreană, a reușit să cucerească juriul de la XFactor cântând piesa Rihannei la ukulele!

În data de 3 septembrie, Nora Deneș a susținut un concert în fața Muzeului de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare, în cadrul proiectului Ora Muzicală. Înainte de acesta, Nora a arătat că va participa la XFactor într-o declarație pentru DirectMM.ro.

„Concertul din 3 septembrie punctează mai multe aspecte muzicale ale carierei mele: 20 de ani de activitate muzicală oficial recunoscută, libertatea noastră de după anul pandemic, maturitatea mea ca muzician instrumentist și cantautor (voi cânta doar eu cu vocea ți pianul, piese internaționale, românești și din compozițiile mele) și revenirea mea pe micile ecrane într-un show de talente (X Factor, ediția a 10-a)! Ce frumos!”, a arătat pentru DirectMM.ro Nora Deneș la acel moment de început de septembrie.

În ediția de vineri, 17 septembrie, a show-ului difuzat de Antena 1, am putut să vedem prestația artistei noastre băimărene! Nora Deneș are 39 de ani și a făcut senzație pe scenă, în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1. Juriul a fost impresionat din toate punctele de vedere, arată reprezentanții show-ului pe site-ul lor oficial. Nora Deneș este din Baia Mare și a decis să vină în acest show pentru a se convinge că are factorul X. Cu un look nonconformist și o piesă interpretată la ukulele, concurenta i-a fascinat din plin pe jurați, în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1, mai arată descrierea de pe site-ul oficial al show-ului TV.  Chiar dacă a avut ceva emoții, concurenta și-a făcut curaj și a pășit destul de încrezătoare pe scenă, în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1. Ca să-i impresioneze pe jurați, aceasta a ales să interpreteze piesa „Man Down” a celebrei Rihanna atât cu vocea, cât și la ukulele, un instrument muzical inedit. Prin ținuta aleasă, prin vocea cu timbru deosebit, prin look-ul nonconformist și prin întreaga sa prezență, concurenta i-a uliut pe Delia, pe Loredana, pe Florin Ristei și pe Ștefan Bănică. Apoi, după ce a terminat de interpretat, concurenta, Nora Deneș a așteptat cu sufletul la gură verdictul, conform site-ului oficial X Factor.

„Pentru mine întotdeauna un instrument e un plus pentru oricine care vine pe scenă să se prezinte. De exemplu Ed Sheeran, care reușește să țină un stadion cu o chitară. Așa mi-ai părtut și tu în această seară. Cu mai puține corzi decât Ed Sheeran, cu doar 4 corzi, cu voce și cu o prezență cool, răspunsul meu este DA”, a fost de părere Florin Ristei. „Ești un exemplu pentru foarte mulți prichindei care se perindă pe aici. Care vin fricoși, lipsiți de curaj și cu niște abordări foarte bătrânicioase. Ești un exemplu și a sunat formidabil ce ai cântat. Ai o voce perfectă, pe care știi să o folosești foarte bine. Răspunsul meu este evident DA”, a mărturisit Delia. „Mișto, foarte mișto numărul tău. Ești pată de culoare. Este interesant ce va face Loredana cu tine dacă vei ajunge în bootcamp. De aceea răspunsul meu este DA”, a zis Ștefan Bănică. Loredana, însă, i-a dat un „NU”, fiindcă a dorit să se mai gândească dacă o ia în grupa sa în bootcamp, conform site-ului oficial a1.ro/x-factor. Noi o susținem pe Nora în continuare și avem siguranța că artista noastră băimăreană se va regăsi printre cei chemați în bootcamp. Vom reveni cu amănunte!

C.Ț.

Citește și

Artistul care înseamnă muzică: Nora Deneș, băimăreancă de-a noastră, oferă celor care iubesc arta un fain recital de senzație! Merge la XFactor (VIDEO ȘI FOTO)

Lasă un comentariu