Share
Artistul care înseamnă muzică: Nora Deneș, băimăreancă de-a noastră, oferă celor care iubesc arta un fain recital de senzație! Merge la XFactor (VIDEO ȘI FOTO)

Artistul care înseamnă muzică: Nora Deneș, băimăreancă de-a noastră, oferă celor care iubesc arta un fain recital de senzație! Merge la XFactor (VIDEO ȘI FOTO)

Artistul care înseamnă muzică! Nora Deneș, băimăreancă de-a noastră, oferă celor care iubesc arta un recital de senzație! Artista vă oferă un show live și actual în Baia Mare în locul știut de noi!

Vineri, 3 Septembrie 2021, ora 19, va avea loc al cincilea concert în aer liber Ora Muzicală unde o avem invitată pe Nora Denes! Nascută într-o familie de profesori de muzică, Nora Deneș începe studiul viorii și al pianului de la vârsta de 3 ani. Încheie Liceul de Arte Baia Mare in 2001, Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj Napoca, secția vioară in 2006 ca șefă de promoție.

Este cantautor din 2004, având peste 40 de piese înscrise in Uniunea Compozitorilor din Romania. Ca producător muzical bifează primul proiect pop-simfonic din Romania, alături de Alexandra Ungureanu in 2014. În 2015 o vedem in semifinala Vocea Romaniei în echipa Smiley, iar de atunci proiectele si colaborările muzicale iau avânt. Îi amintim pe Damian Drăghici, Theea Miculescu, Omar Secada, Mircea Rusu Band, Luft Productions, The Fridays, Cristina Vasiu, ERU Productions. Din toamna acestui an o vom putea urmări în cadrul showului TV muzical X Factor!

Ne vedem la Ora Muzicală din 3 Septembrie, unde Nora ne va încânta cu piese pop cunoscute, din repertoriul internațional, românesc și compoziții propri, interpretate la voce și pian într-o manieră personală. Accesul este liber datorită colaboratorilor și sponsorilor cărora le multumim! „Concertul din 3 septembrie punctează mai multe aspecte muzicale ale carierei mele: 20 de ani de activitate muzicală oficial recunoscută, libertatea noastră de după anul pandemic, maturitatea mea ca muzician instrumentist și cantautor (voi cânta doar eu cu vocea ți pianul, piese internaționale, românești și din compozițiile mele) și revenirea mea pe micile ecrane într-un show de talente (X Factor, ediția a 10-a)! Ce frumos!”, arată pentru DirectMM.ro Nora Deneș.

Nora Deneș are mare concert în 3 septembrie, însă are o carieră de 20 de ani de muzică, adică 15 ani am carieră de profesor de vioară și 5 ani carieră de profesor de canto muzică ușoară și peste 100 de diplome de la concursuri și jurizări. Sunt 35 ani de când a început să studieze muzica! Te invităm să o descoperi pe Nora noastră și să o susții în noua sa bătălie muzicală! Vom reveni cu amănunte!

C.Ț.

Ar fi multe piese, dar ascultă și

Lasă un comentariu