Share
Show total pe scenă!: Andrei Sălăgean, artistul nostru băimărean, a reușit să cucerească juriul SuperStar, calificându-se astfel în semifinale! (VIDEO ȘI FOTO)

Show total pe scenă!: Andrei Sălăgean, artistul nostru băimărean, a reușit să cucerească juriul SuperStar, calificându-se astfel în semifinale! (VIDEO ȘI FOTO)

Show total pe scenă! Andrei Sălăgean artistul nostru băimărean a reușit să cucerească juriul SuperStar calificându-se astfel în semifinale!

A avut emoții mari dar s-a calificat în viitoarea etapă! Această performanță aparține lui Andrei Sălăgean, băimăreanul care este solistul formației Ethernus.

În faza Recall – Etapa de Club, Andrei a interpretat piesa „Painkiller”. „Fizic am simțit 30.000 volți. Mă bucur că am reușit să mă descarc emoțional. A fost fain. Sper să trec mai departe”, a spus Andrei la ieșirea de pe scenă.

În momentul în care a ajuns iarăși în fața juraților, a auzit frumoase cuvinte din partea acestora. Carla’s Dreams a arătat că este printre cei mai iubiți concurenți, întrucât este foarte blând, la care Smiley a completat că este foarte altruist, iar asta pentru că și-a susținut permanent colegii. „Cumva am venit fixat și să îmi fac niște prietenii. Dacă pot să ajut, ajut. Eu nu mă consider un competitor și nu vreau să creăm din competiție o ură. Și am ajuns să port o mască pentru a-mi ascunde emoțiile. Am foarte mare trac de cameră iar dacă las să mi se vadă trăsăturile, veți vedea un om speriat de bombe”, a arătat Andrei, moment în care a fost felicitat de Carla’s Dreams, și el, la rândul său, purtător de mască.

„Am avut norocul să am profesori altruiști care m-au învățat să fac lucruri fără să aibă așteptări financiare, pentru că nu îmi permiteam. Eu, la rândul meu, dacă cineva îmi cere ajutorul sau dacă îi predau ceva, fie bass, fie chitară, fie clape, fie canto, nu iau nimic. Am primit ceva gratis, gratis dau înapoi”, a mai arătat Andrei. Marius Moga a apreciat faptul că băimăreanul și-a apropiat toți oamenii prin caracterul său, prin felul său de a fi și, poate, ca urmare a faptului că are 30 ani iar mulți colegi sunt mai mici ca vârstă. „Acum care nu îmi zice tată, îmi zice mamă”, a arătat Andrei în glumă. „Dacă există un om care să fie unicat în acest concurs, acela ești tu”, a punctat Raluca. Smiley a explicat faptul că această cameră, care îl sperie, este de fapt un ajutor, este o legătură, o mască pentru cei de acasă, care, odată eliminată, publicul îl va vedea așa cum este el în realitate. Juriul l-a anunțat că va merge mai departe, în semifinale. „Mă bucur foarte tare că m-au ales, sunt fericit dar din altruism pentru ceilalți care nu au trecut mai departe, voi fi mai moderat”, a arătat Andrei Sălăgean. Îl felicităm și noi și îi urăm mult succes! Vezi Video AICI! Ar mai fi de adăugat că prezentatoarea show-ului în fazele viitoare va fi cunoscuta și apreciata cântăreață Theo Rose. Vom reveni cu amănunte despre prestația băimăreanului nostru!

C.Ț.

Citește și

Show total pe scenă!: Andrei Sălăgean, artistul nostru băimărean, a reușit să cucerească juriul SuperStar, cu două superinterpretări deosebite! (VIDEO ȘI FOTO)

Lasă un comentariu