Share
Show total pe scenă!: Andrei Sălăgean, artistul nostru băimărean, a reușit să cucerească juriul SuperStar, cu două superinterpretări deosebite! (VIDEO ȘI FOTO)

Show total pe scenă!: Andrei Sălăgean, artistul nostru băimărean, a reușit să cucerească juriul SuperStar, cu două superinterpretări deosebite! (VIDEO ȘI FOTO)

Show total pe scenă. Andrei Sălăgean artistul nostru băimărean a reușit să cucerească juriul SuperStar cu două superinterpretări deosebite!

Pe Andrei îl cunosc mai degrabă iubitorii de rock, întrucât el este fondatorul și solistul trupei Ethernus. Formația activează deja de ani de zile în domeniu.

Andrei Sălăgean are 30 de ani, este din Baia Mare, iar în prezent lucreaza ca gestionar la un magazin universal, arată site-ul oficial al show-ului TV. A iubit muzica încă de mic copil. Își aduce aminte că primul “instrument muzical” si l-a facut singur din lego, la care a atașat niște corzi elastice.

Atunci când a împlinit 6 ani, mama sa i-a cumpărat prima chitară. Spune că timp de o lună a dormit cu ea în pat. De atunci, muzica a fost refugiul său. În clasa a 7-a a facut o comoție cerebrala. Juca fotbal și a dat cu capul de bară. Imediat după ce s-a trezit, a avut amnezie. Își aduce aminte doar frânturi din viața sa dinainte de accident. Și în acest moment are pierderi de memorie.

Andrei provine dintr-o familie destrămată, așa că a ajuns la vârsta de 14 ani să locuiască singur. Își făcea singur de mâncare, își spăla rufele, făcea curățenie. În urmă cu doi a suferit o depresie, după ce a fost părăsit de iubită. Muzica a fost cea care l-a pus cu picioarele pe pământ, spune el. A intrat la Conservator, la București, însă s-a îndrăgostit și a renunțat la facultate, pentru că iubita era din Baia Mare, așa că a decis să se întoarcă acasă. Aflat în culise, Andrei Sălăgean a oferit un interviu, în care a vorbit despre motivul pentru care s-a înscris la SuperStar, dar și despre planurile sale legate de muzică. „Aș face o școală de rock. Să mă ocup de toți cei ce sunt nevoiași”, spune concurentul, conform site-ului superstar.protv.ro.

Andrei are o formație Rock Metal Simfonic și spune că au ceva turnee. Este solist dar și chitarist. La SuperStar, concurentul a făcut o impresie bună și a fost apreciat de jurați: „Eu recunosc că m-am înspăimântat real”, a spus Smiley despre vocea lui Andrei. „Ești absolut special. Mie mi-a plăcut foarte mult”, a comentat Carla’s Dreams.

„În cadrul show-ului chiar m-am simțit star. Și am avut de învățat foarte multe, atât la nivelul comportamentului cât și profesional. Am avut vocal coach de la care am învățat o sumedenie de secrete muzicale. A fost foarte, foarte fain!”, arată pentru DirectMM.ro Andrei Sălăgean după prestația din audițiile difuzate vineri, 18 septembrie. Detaliat, însă, vom reveni cu amănunte pe măsură ce show-ul va avansa cu etapele viitoare!

C.Ț.

Lasă un comentariu