Share
Școală în timp de pandemie: Încă 3 cadre didactice din Maramureș, infectate cu COVID-19. Sunt din Baia Mare și Săliștea de Sus. Totalul a ajuns la 7

Școală în timp de pandemie: Încă 3 cadre didactice din Maramureș, infectate cu COVID-19. Sunt din Baia Mare și Săliștea de Sus. Totalul a ajuns la 7

Vești proaste din sistemul sanitar. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a anunțat confirmarea a trei cadre didactice infectate cu noul Coronavirus.

Conform unor surse, numărul a ajuns, astfel, la șapte, cu mențiunea că o profesoară a fost declarată vindecată și externată.

Un cadru didactic își desfășoară activitatea la o instituție de învățământ din municipiul Baia Mare. Persoana este asimptomatică și a purtat mască de protecție în unitatea de învățământ.

Celelalte două cadre didactice sunt simptomatice și au fost internate în spital. Acestea lucrează la o instituție de învățământ din orașul Săliștea de Sus. Și aceste cadre didactice au purtat mască de protecție în unitatea de învățământ. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică.

În cele două instituții de învățământ se desfășoară zilnic dezinfecția clădirilor. „Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor”, au arătat reprezentanții CJSU Maramureș.

DirectMM.ro

Lasă un comentariu