Share
Recunoaștere: Băimăreanca AMI, nominalizată la categoria „Beauty Icon” în cadrul Galei Unica. Vezi cum poți să o votezi online

Recunoaștere: Băimăreanca AMI, nominalizată la categoria „Beauty Icon” în cadrul Galei Unica. Vezi cum poți să o votezi online

Băimăreanca Andreea Ioana Moldovan (AMI) este nominalizată anul acesta la Gala Unica la categoria „Beauty Icon”. Astăzi este ultima zi în care fanii ei pot să îi acorde votul.

Și în acest an, Gala Unica premiază, în cadrul unui eveniment difuzat online, pe 10 decembrie, cele mai apreciate personalități din domeniile consacrate precum modă, frumusețe, carieră, social media, stil și artă. Între 16 și 29 noiembrie, timp de două săptămâni, te așteptam să-ți alegi favoriții, au anunțat reprezentanții Unica.

„Mi-a luat mult timp ca să-mi accept imperfecțiunile și să mă simt frumoasă orice ar fi. Pentru că atunci când te simți frumoasă, viața în general o trăiești mai frumos, iar cea mai bună parte a frumuseții este tocmai aceea pe care nicio fotografie nu o poate arăta! Mulțumesc unica.ro pentru nominalizarea de anul acesta la categoria Beauty Icon”, a scris AMI pe o rețea de socializare.

„Aerul jucăuș și sprinten al lui AMI este completat de vocea ei puternică, senzațională. Cârlionții ei nativi sunt greu de imitat, dar sursă de inspirație pentru coafuri feminine și exhuberante”, au scris cei de la unica.ro. La categoria unde a fost nominalizată AMI, mai figurează: Laura Cosoi, Gina Pistol, Andra, Feli, Michaela Prosan, Antonia, Lavinia Petrea. Puteți să o votați pe AMI AICI!

DirectMM.ro

Lasă un comentariu