Share
Povestea lui Bogdan, interpretul din mesajele autorităților; „E un om de o modestie remarcabilă!”

Povestea lui Bogdan, interpretul din mesajele autorităților; „E un om de o modestie remarcabilă!”

Bogdan Anicescu are 31 de ani, este absolvent de Psihopedagogie Specială și este interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România. El este cel care ajută de fiecare dată Ministerul Afacerilor Interne (MAI) când e nevoie ca mesajele oficiale să ajungă și la oamenii cu dificultăți de auz. În acest context, reprezentanții MAI i-au consacrat o postare pe Facebook care s-a viralizat în scurt timp.

„Un om de o modestie remarcabilă, a venit după prima noastră transmisie live și ne-a spus:
– Vă mulțumesc!
– Pentru ce, Bogdan?
– Pentru că m-ați chemat și ați dat astfel, unei categorii aparte de oameni, șansa de a afla cum trebuie să se protejeze în această perioadă.
– Noi îți mulțumim pentru că din timpul tău liber vii să ne ajuți.
– În zilele acestea nu există timp liber! Mă bucur că pot face asta!
– E miezul nopții ai cu ce să te întorci acasă?
– Nu vă faceți probleme, vă rog! Mă descurc. Dar am o singura rugăminte, îmi puteți da o masca de protecție pentru acasă? Am grijă de o pisică pe care trebuie să o duc zilnic la tratament și as vrea să mă protejeze când ies din casă. Contra cost sau o să cumpăr una și v-o aduc data viitoare!
Dar noi am auzit doar „Data viitoare”, din care am înțeles angajamentul și dorința unui om cu suflet mare de a contribui la efortul pe care cu toții îl facem pentru limitarea îmbolnăvirilor.
El este Bogdan. Un român care și-a asumat să ne ajute dintr-un motiv pe care poate încă nu și l-a căutat, dar pe care noi i l-am găsit: din patriotism.
Mulțumim, Bogdan!” – au scris reprezentanții MAI.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu