Share
Poveste de viață: Profesoara din Baia Mare care și-a cunoscut soțul când acesta era elev. Mărturisirile, făcute la „Chefi la cuțite” (VIDEO ȘI FOTO)

Poveste de viață: Profesoara din Baia Mare care și-a cunoscut soțul când acesta era elev. Mărturisirile, făcute la „Chefi la cuțite” (VIDEO ȘI FOTO)

Anca Fati are 40 de ani, este profesoară și a venit în sezonul 9 „Chefi la cuțite” pentru a demonstra chefilor că se pricepe de minune la gătit, dar și pentru a-și face familia mândră.

Concurenta a ales să pregătească o rețetă de creier de porc cu ceapă și ou, pe crutoane de pâine și creier pane.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost mai mult decât uimiți să descopere această delicatesă din farfurie și au presupus că cel care a gătit are origini asiatice. Ușile s-au deschis și doamna profesoară de engleză din Baia Mare și-a făcut apariția zâmbitoare și fericită să-i cunoască pe cei trei bucătari.

Concurenta a adus pentru fiecare câte un tablou pictat de ea și de fiul său. Apoi, Anca Fati a dezvăluit cum și-a cunoscut soțul, pe vremea când ea era profesoară și el era un elev rebel, în clasa a 12-a. „Ne-am cunoscut la liceu. Eu eram teacher și el era elev, dar nu a fost elevul meu. Am soț tânăr și frumos. E cu cinci ani mai mic decât mine, el atunci termina liceul când eu eram profesoară. Mi-am cunoscut soțul printr-o întâmplare. O prietenă m-a rugat să îi țin locul la clasă. El era unul dintre cei mai rebeli. Când a intrat în clasă vorbind la telefon l-am poftit afară. Apoi a revenit și și-a cerut scuze și am făcut meditații pentru Bac (…). Suntem căsătoriți de 14 ani și avem un băiețel de 12 ani”, a dezvăluit aceasta, spre marea surprindere a celor trei îndărgiți jurați de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Apoi, după un dialog savuros cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Anca Fati a aflat ce părere au avut chefii despre preparatul său, dar și care a fost deznodământul! Cu două cuțite, concurenta a primit astfel șansa de-a merge mai departe în competiție.

Sursa – a1.ro/chefi-la-cutite


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu