Share
Partea bună a ninsorii: Copiii din Baia Mare fac oameni de zăpadă printre blocuri și se bucură de joacă, în ciuda gerului de afară (GALERIE FOTO)

Partea bună a ninsorii: Copiii din Baia Mare fac oameni de zăpadă printre blocuri și se bucură de joacă, în ciuda gerului de afară (GALERIE FOTO)

Ninsorile din ultimele zile au adus suferință pentru cei mari, nevoiți să conducă pe șosele în condiții de iarnă, dar multă bucurie în rândul celor mici.

Cum zăpada a devenit o raritate, în ultimii ani, în sensul în care am avut parte de câteva zile de ninsoare și atât, pe sezon, omătul a devenit un veritabil motiv de bucurie.

Ca atare, copiii au reușit să transforme spațiile dintre blocuri în zone în care își duc veacul (scurt, ce-i adevărat) oamenii de zăpadă. Evident, copiii au încercat să dea viață oamenilor de zăpadă, așa cum am putut, cu “recuzita” de acasă.

Unii sunt mici, alții mai mari, unii perfecți, alții mai stângaci realizați, cu morcov în loc de nas sau fără, cu căciulă sau nu. Cei mai inventivi au folosit și mască de protecție, să nu ia omul de zăpada Covid-19. Dar cel mai important e că toți au fost realizați cu același entuziasm și bucurie.

Unul dintre oamenii de zăpadă din fotografiile de mai jos (al doilea) e realizat de micului Matei, care în toamna anului viitor va merge la școală. “Mie îmi place foarte mult să mă joc, mai ales dacă afară e zăpadă. Nu l-am făcut singur, m-a ajutat și mami. Nasul e un morcov pe care l-a luat mami din frigider”, ne-a mărturisit Matei.

Așadar, dacă ați făcut vreun om de zăpadă, fie prin Baia Mare, între blocuri, fie prin Maramureș, prin propriile gospodării, ori prin țară, pe unde ați mers sau de unde sunteți, trimiteți-ne, vă rugăm, imaginile și vom selecta cele mai inedite pentru o galerie foto într-un material ulterior. Voi cum v-ați bucurat de iarnă?

C.Ț., L.C.H


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu