Share
Ofertă de joburi: Prima fabrică românească de echipamente de protecție personală și medicală, aparținând Grupului Taparo Târgu Lăpuș, angajează studenți! (VIDEO)

Ofertă de joburi: Prima fabrică românească de echipamente de protecție personală și medicală, aparținând Grupului Taparo Târgu Lăpuș, angajează studenți! (VIDEO)

Țara Lăpușului se mândrește cu cea mai mare fabrică de textile medicale și echipamente de protecție din România, una dintre cele mai mari din Europa. Acum, compania anunță că face angajări.

„Ești student și îți dorești să lucrezi, încă din timpul facultății? Vrei să faci parte dintr-o echipă tânără, entuziastă și profesionistă? Techtex oferă posibilitatea studenților să se afirme într-un mediu de lucru plăcut, dar competitiv, beneficiind de un salariu atractiv, condiții de muncă moderne, transport gratuit și, mai ales, evoluție profesională! Dacă ești interesat, sună la 0786.227.293 sau scrie pe adresa resurse.umane@techtex.ro”, este anunțul companiei.

„Am dezvoltat aici, la Târgu Lăpuș, o nouă industrie, care dă de lucru deja la peste 300 de oameni. Am ajuns la o capacitate lunară de 40 de milioane de măști chirurgicale, 8 milioane de măști FFP2 și 2 milioane de măști FFP3. Suntem, așadar, pregătiți să onorăm orice comandă!” a declarat Ioan Filip, președintele Grupului Taparo. Acesta a transmis și un mesaj autorităților române: „Cumpărați măști și echipamente de protecție produse în România, pentru că prin aceste investiții banii rămân în țară. Aici, la Techtex, întreg procesul de producție se desfășoară intern, aducând valoare adăugată produsului românesc, asigurând locuri de muncă și contribuind la bugetul statului prin taxele și impozitele plătite în țară”.

„De peste 5 luni, compania investește continuu în utilaje și echipamente performante, atât pentru producția materialului textil medical, cât și pentru realizarea măștilor chirurgicale, FFP2, FFP3 și a echipamentelor de protecție, de la mănuși, capeline, botoși, până la halate și combinezoane. Acum dispunem de două linii pentru producția de TNT, de zeci de linii automatizate sau semi-automatizate pentru producția de măști chirurgicale, FFP2 și FFP3. Am pus în funcțiune cea mai complexă și modernă linie de producție a măștilor chirurgicale din lume, cu ajutorul căreia realizăm cca 800 de măști/minut, ajungând astfel la o capacitate de 40 de milioane de măști chirurgicale/lună. De asemenea, producem lunar 8 milioane de măști FFP2 și 2 milioane de măști FFP3. Toate aceste investiții în linii tehnologice performante pentru realizarea textilelor medicale și pentru producerea echipamentelor de protecție ne determină să putem oferi produse de calitate superioară la prețuri corecte. Întreg procesul de producție se desfășoară în România, aducând valoare adăugată produsului românesc, asigurând locuri de muncă și contribuind la bugetul statului prin taxele și impozitele plătite în țară”, a declarat și Mihai Filip, acționar principal Techtex.

DirectMM.ro

Produse de calitate superioară la prețuri corecte

LANSAREA CELEI MAI COMPLEXE ȘI MODERNE LINII DE PRODUCȚIE A MĂȘTILOR CHIRURGICALE DIN LUME„De peste 5 luni, compania investește continuu în utilaje și echipamente performante, atât pentru producția materialului textil medical, cât și pentru realizarea măștilor chirurgicale, FFP2, FFP3 și a echipamentelor de protecție, de la mănuși, capeline, botoși, până la halate și combinezoane. Acum dispunem de două linii pentru producția de TNT, de zeci de linii automatizate sau semi-automatizate pentru producția de măști chirurgicale, FFP2 și FFP3. Am pus în funcțiune cea mai complexă și modernă linie de producție a măștilor chirurgicale din lume, cu ajutorul căreia realizăm cca 800 de măști/minut, ajungând astfel la o capacitate de 40 de milioane de măști chirurgicale/lună. De asemenea, producem lunar 8 milioane de măști FFP2 și 2 milioane de măști FFP3. Toate aceste investiții în linii tehnologice performante pentru realizarea textilelor medicale și pentru producerea echipamentelor de protecție ne determină să putem oferi produse de calitate superioară la prețuri corecte. Întreg procesul de producție se desfășoară în România, aducând valoare adăugată produsului românesc, asigurând locuri de muncă și contribuind la bugetul statului prin taxele și impozitele plătite în țară.”(MIHAI FILIP, acționar principal Techtex)TECHTEX este o companie integrată vertical, care produce acum toate componentele necesare realizării măștilor și echipamentelor de protecție și care poate asigura cantitatea de textile medicale necesare României, la o calitate superioară și la prețuri corecte. Detalii pe site http://s9.ro/16×6#mastichirurgicale #safemask #protectivemask #DrAlbert#ProdusInRomania #MadeInRomania #FabricatInRomania #ProduseRomanesti #EchipamenteProtectie by #Techtex #Taparo #TotulVaFiBine 🌈

Gepostet von Techtex am Sonntag, 16. August 2020

Citește și

Măștile chirurgicale produse de Grupul Taparo au ajuns în marile lanțuri de supermarketuri din țară. Specialiștii spun că au 98% eficiență

 

Lasă un comentariu