Share
În urma unei licitații: Cinci milioane de măști chirurgicale, livrate de Grupul Taparo Târgu Lăpuș prefecturilor din toată țara, pentru alegerile locale

În urma unei licitații: Cinci milioane de măști chirurgicale, livrate de Grupul Taparo Târgu Lăpuș prefecturilor din toată țara, pentru alegerile locale

Alegerile din acest an se desfășoară în cu totul alt mod decât am fost obișnuiți. Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie, au anunțat autoritățile.

În acest context, Grupul Taparo Târgu Lăpuș (prin Techtex, parte a grupului) a livrat cinci milioane de măști chirurgicale pentru buna desfășurare a scrutinului, în baza unui contract câștigat în urma unei licitații organizate de Ministerul Sănătății.

Reprezentanții Techtex au arătat faptul că România este independentă în privința producției de dispozitive medicale de protecție și că firma are capacitatea de a satisface cererea internă, izbutind să livreze măști în cel mai scurt timp. Aceștia au arătat că au livrat în mai puțin de 24 de ore măștile chirurgicale contractate de Ministerul Sănătății pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

„Prin oferta pe care am depus-o, ne-am asumat că vom livra măștile în 24 de ore. Ne-am organizat corespunzător și am reușit. Câștigătorul a fost anunțat marți, 15 septembrie 2020, iar contractul a fost semnat joi după-amiază (n.red. – 17 septembrie). Camioanele erau pregătite, au fost încărcate joi (n.red. – 17 septembrie) înainte de ora 21,00, iar vineri (n.red. – 18 septembrie) cele 5 milioane de măști chirurgicale au fost preluate de prefecturile din toată țara”, a explicat Ioan Filip, președintele Grupului Taparo.

DirectMM.ro

Lasă un comentariu