Share
O chestiune de suflet: În Baia Mare lansarea cărţii unui coleg de presă Mircea Grumaz. „Respir”-ăm cu el al 8-lea volum al său acum! (FOTO)

O chestiune de suflet: În Baia Mare lansarea cărţii unui coleg de presă Mircea Grumaz. „Respir”-ăm cu el al 8-lea volum al său acum! (FOTO)

O lansare de carte! În Baia Mare, lansarea cărţii unui coleg de presă, Mircea Grumaz. Respirăm cu el, al optulea volum al său acum, Respir!

Îl cunosc pe Mircea Grumaz cam de când am intrat în presă. El a fost primul care a fost să-mi analizeze calităţile mele de a scrie. Ca să vezi, pe urmă n-am mai vrut doar sport.

Dar ştiu că Mircea Grumaz mi-a devenit prieten. Iar el a început să scrie pe lângă sport altceva. Probabil aţi avut ocazia să citiţi trăirile lui în fiecare volum de poezii şi cu siguranţă aţi progresat emoţional cu el. Evenimentul prietenului nostru va avea loc în data de 5 octombrie, la orele după-amiezii.

„Marți, 5 octombrie, începând cu ora 17.00 până la ora 21.00, va fi lansarea volumului de poezii Respir…, la Restaurantul Rustika, de pe strada Scolii. O carte care conţine 112 poezii, plus una pe coperta 4, lucrată la Editura EUROTIP din Baia Mare, cu prefaţa scris de Corina Daşoveanu din Slatina, una dintre prietenele mele bune și o scriitoare de excepţie. E o carte la care am muncit ceva vreme şi care îi este dedicată, la fel ca toate cărţile mele după un anume timp, Alexandrei Niculescu, iubirea și îngerașul meu drag. Am trimis deja primele exemplare prin poştă celor care au cumpărat-o. Tuturor le mulţumesc din suflet că mi-au dat o mână de ajutor, la fel cum le voi mulțumi și celor care-si vor procura cartea de acum încolo. O carte costă 30 lei pentru cei din Ro si 10 Euro pentru cei din strainatate, diferenta constând în cheltuielile legate de trimis. IBAN RO22CECEC001946392698011 Mai apoi, îmi puteţi lăsa în privat adresa şi numele exact pentru a şti unde să trimit cartea”, arată Mircea Grumaz.

Este a opta sa carte și vine după: Ce mă mai râd! (1997), Aburi Groși (2016), Să dormi frumos! (2017), Ale și Mi (2017), După (2018), Albastru (2019), Du-te-n plâns (2019).

C.Ţ.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu