Share
Nemulțumiri în cartierul Săsar din Baia Mare: Garduri complet măcelărite de cei de la spații verzi, acuză locatarii (GALERIE FOTO)

Nemulțumiri în cartierul Săsar din Baia Mare: Garduri complet măcelărite de cei de la spații verzi, acuză locatarii (GALERIE FOTO)

Nemulțumiri cât China în cartierul Săsar din Baia Mare. Locatarii unui bloc susțin că cei de la spații verzi le-au măcelărit gardurile.

Grozăvia s-a produs în apropierea complexului Albina, respectiv a intersecției străzilor George Enescu și Alexandru Odobescu.

Oamenii spun că au plantat și au întreținut gardul respectiv, dar și grădinile din apropiere ani de zile. În plus, tot ei au fost cei care l-au tuns și au avut grijă înainte de a exista vreun serviciul de specialitate în cadrul administrației locale.

Ei bine, acum, în perioada pandemiei COVID-19, nimeni nu le-ar fi călcat pragul perimetrului, pentru a ecologiza respectiva zonă verde. Brusc, oamenii s-au trezit, pur și simplu, cu gardul efectiv măcelărit. Ba chiar au fost postate imagini în acest sens pe rețelele de socializare. “Rușine celor care se ocupă de spațiile verzi”, a scris Cristian. Rămâne să vedem dacă autoritățile vor lua măsuri ori situația va rămâne așa, fapt necorespunzător.

Vom reveni cu detalii!

C.Ț.

2 Comentarii în această postare

  1. Asa procedeaza si in alte parti ,lucreaza la cantitate nu la CALITATE…tau in mod abuziv si asteapta si bani sa le dai …

    Răspunde
  2. In zona Meda au uitat ca sunt garduri verzi. Au cosit iarba doar in parculetul din Aleea Rotunda, iar restul spatiilor cu iarba nu le-au vazut. Pe malul Sasarului cresc tufele ca in padure!
    De ce? Cine raspunde de aceste lucrari? Nu verifica nimeni de la primarie daca se executa aceste lucrari ?
    Cine verifica cum si daca se matura strazile , pentru ca aici ( zona Meda -Strada Dragos Voda 2, 2A ,B, C,.., se face o treaba de mantuiala .

    Răspunde

Lasă un comentariu