Share
Most Wanted de Romania!: Doi cetățeni maramureșeni acum sunt pe lista neagră realizată de polițiști, cu cei mai căutați din țară. Au comis fapte teribile(FOTO)

Most Wanted de Romania!: Doi cetățeni maramureșeni acum sunt pe lista neagră realizată de polițiști, cu cei mai căutați din țară. Au comis fapte teribile(FOTO)

Most Wanted de Romania! Doi cetățeni maramureșeni acum sunt pe lista neagră realizată de polițiști, cu cei mai căutați din țară. Au săvârșit fapte foarte grave! Ei sunt din Vișeu de Sus și Săpânța!

Pe portalul Poliției Române există o secțiune intitulată “Most Wanted”, unde se află cei mai căutați dintre cei mai căutați infractori urmăriți. Raționamentul secțiunii speciale este reprezentat de consecințele infracțiunilor săvârșite de către persoanele urmărite. În această secțiune figurează și doi maramureșeni.

Unul este Ioan Gheorghe Pop, născut în Ardusat în 19 septembrie 1977. El are însă domiciliul în Săpânța. Motivul pentru care este urmărit este un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru comiterea faptei de infractiuni la regimul stupefiantelor. Mai exact, el este condamnat la o pedeapsă de 15 ani închisoare pentru trafic de droguri de mare risc și trecere ilegala a frontierei de stat, prin aceea că în cursul lunii noiembrie 2003 a trecut în mod fraudulos frontierele statelor Ungariei, Austriei, Germaniei și Olandei, de unde a procurat 5000 de pastile MDMA, trimițând în țară 1000 de pastile.

Cel de-al doilea este Ioan Grad, născut în Vișeu de Sus în 11 februarie 1964. El are domiciliul în Vișeu de Sus. Motivul pentru care este urmărit este un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru comiterea faptei de viol. Mai exact, el este condamnat la o pedeapsă de 10 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, constând în aceea că în luna august 2003, împreună cu un complice au lipsit în mod ilegal de libertate, prin răpire două minore cu vârstele de 14 respectiv 15 ani și au întreținut cu acestea prin violență și amenințări raporturi sexuale, respectiv în anul 2008 au agresat în public o altă persoană, provocând astfel un scandal care a tulburat grav liniștea publică. Semnalmente: înălțime 1,90 m, greutate 130 kg, robust, ochii albaștri, părul șaten, chelie frontală.

De ani de zile cei doi sunt de negăsit, așadar orice informație cu privire la locul în care se află cei doi ar fi extrem de utilă pentru oamenii legii, în ideea în care cei doi infractori ar fi depuși după gratii, unde să plătească pentru faptele reprobabile pe care le-au comis!

C.Ț.

 

Lasă un comentariu