Share
Micile afaceri trebuie să existe!: Rotiserie în Piața Albina din Baia Mare. „E altceva, e foarte, foarte bun!” (FOTO)

Micile afaceri trebuie să existe!: Rotiserie în Piața Albina din Baia Mare. „E altceva, e foarte, foarte bun!” (FOTO)

În plină pandemie, e de apreciat atunci când sunt întreprinzători care vor să investească local. Este și cazul familiei Mădăras din Baia Mare. Mircea și Natalia au dezvoltat o afacere care îți va lăsa gura apă. La propriu.

Aceștia au deschis un punct de lucru în piața Albina din municipiu, un loc cenușiu dacă nu ar fi deschis ei afacerea. Însă, mâncarea gătită e prețioasă.

„Pregătim pui la rotisor, ceafă, pulpe, dar și cartofi pai. Îi așteptăm pe toți iubitorii de mâncare gătită corespunzător să ne treacă pragul. „, a declarat, pentru DirectMM.ro, Mircea Mădăras, administratorul „Pui la rotisor”.

Dacă doriți să degustați un pui bine prăjit, dați o vizită în Piața Albina, strada Alexandru Odobescu, nr. 2. Totul este asigurat, în conformitate cu regulile de sănătate publică. Mircea Mădăras ne-a asigurat că „e altceva decât la supermarketuri”! Am încercat și așa și este.

Un client ne-a destăinuit: „Foarte bine gătit puiul! Este excelent! Sper să nu se supere soția că e mai bine făcut decât face ea de obicei”, a spus Laurențiu din cartierul Săsar.

Așadar, sunteți invitați la carne prăjită, atât de iubită la grătare și acasă! Facem mențiunea că DirectMM.ro susține întreprinzătorii din Maramureș! Pentru comenzi (vii și iei), numărul este 0746.636.811. Programul este de luni până vineri, de la ora 08.00 la 18.00 și sâmbătă, de la 08.00 la 13.00.

Cătă ȚINEGHE

Lasă un comentariu