Share
”Let’s Do It Romania” în Baia Mare și Groși

”Let’s Do It Romania” în Baia Mare și Groși

Sâmbătă, 15 septembrie, va avea loc Ziua de Curățenie Națională “Let’s Do It, Romania!”, inclusă în cea mai mare mișcare civică mondială, “World Cleanup Day”. Aceata  se desfășoară, în aceeași zi, în 150 de țări de pe tot globul.

Voluntarii din Baia Mare sunt așteptați mâine, la orele 9.00, la Casa Tineretului. De aici se vor deplasa cu autobuzele de la Urbis, în cele zonele în care se va desfășura acțiunea: Parcul Municipal “Regina Maria”, Valea Borcutului , Usturoiu’, Italsofa, zona  Lacul Bodi (Ferneziu) și Firiza-Baraj.

”Let’s Do It Groși”

Primăria Groși, în parteneriat cu Asociația Viitorul în Zori, organizator al Zilei Naționale de Curățenie, îi invită pe săteni, în  15 septembrie, la curățenie  în comună.  Adunarea are loc la orele 08.00, în fața Primăriei Groși. Astfel  se concretizează și  participarea la mișcare civică mondială “World Cleanup Day”.

 

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


2 Comentarii în această postare

  1. Sorin Metea

    De unde aveti poza? Ati cerut acordul de redifuzare? Stiti ca in poza sunt membrii Platformei RO100 Baia Mare, intr-o actiune civica pe care au desfasurat-o in primavara?
    SM

    Răspunde

Lasă un comentariu