Share
Mecanicul auto ucis de un auto a fost condus pe ultimul drum pământean

Mecanicul auto ucis de un auto a fost condus pe ultimul drum pământean

În 8 septembrie, pe DJ 108A, în Buzești, o autoutilitară spulbera un Volvo  și viața tânărului de 35 de ani care-l conducea. Victima teribilului accident, mediatizat pe plan național,  a fost înmormântată astăzi în Baia Mare. Cristian Perța era un apreciat mecanic auto. Făcea să funcționeze bine orice mașină. Doar un lucru nu-l putea face: să învețe mașinile să respecte singure regulile de circulație, această responsabilitate revenind șoferului. Și a avut neșansa ca pe un drum pământean să se afle cu mașina sa în secunda nepotrivită la locul nepotrivit, la confluență cu șoferul nepotrivit. Măcar  printre stele să aibă drum bun.

Foto: facebook/ Cosmin Botiș/Denis Hosu

2 Comentarii în această postare

  1. Reporteri de toată jena, parca au folosit google translator pentru a scrie acest articol. În limba romana se poate!!!!

    Răspunde
    • Nu știm să fiți un guru al presei sau un filolog cunoscut ca să aveți căderea de a emite judecăți de valoare în aceste domenii (de genul ”reporteri de toată jena”). Dar în postură de cititor neplătitor aveți tot dreptul să vă placă sau nu ceva care încearcă să evite șablonul și nu e nicio supărare. La modul general spus, apar și situații în care pentru unii cititori ar trebui tradus din română în română, dar nu google translator îi ajută la așa ceva. .

      Răspunde

Lasă un comentariu