Share
Lacrimi de durere: Cristian Pașca și Vlad Sidei sunt cei doi tineri decedați în ziua de Crăciun în accidentul de pe Bulevardul Traian din Baia Mare

Lacrimi de durere: Cristian Pașca și Vlad Sidei sunt cei doi tineri decedați în ziua de Crăciun în accidentul de pe Bulevardul Traian din Baia Mare

Ziua de Crăciun s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru familiile și cunoscuții celor două persoane decedate în accidentul de pe Bulevardul Traian din Baia Mare.

Cristian Pașca și Vlad Sidei au lăsat în urmă lacrimi și multă durere. Pe rețelele de socializare ale celor doi curg mesajele de condoleanțe.

„Sincere condoleanțe! Îmi pare așa de rău că ai plecat atât de devreme de lânga noi! Vei rămâne mereu în sufletul meu! Drum lin spre îngeri, prieten drag!”, a scris Innocentiu Marian.

„Ne vom aminti, te vom iubi, te vom păstra în suflete pentru totdeauna!!!!! Drum lin prieten drag!!!!” – Szabo C. Florin.

„Aș vrea să îmi spună cineva că e o glumă… aș vrea să fie totul un vis și să nu trebuiască să îți scriu printre lacrimi un mesaj de adio… Aș vrea să mă trezesc din nou și să știu ca tu ești bine… Aș vrea multe…dar degeaba, viața asta te lovește în cele mai neașteptate moduri… te-ai dus într-un mod mult prea tragic… brodi, de ce o trebuit să fii tu acolo? De ce atunci o trebuit să fii tu acolo?? Nu știu… E mult prea dureros să mă și gândesc… Ai fost mereu alături de mine, m-ai ajutat când mi-a fost greu, ai stat mereu în dreapta mea, ca a fost bine sau nu… ne-am distrat foarte bine împreună, am ras cu lacrimi de fiecare data când ieșeam… ai fost și în inima mea ești o persoana foarte specială, un suflet pur, cald, care punea fericirea altora pe primul loc… Nu am cuvinte, Cristi!  Sper să îți găsești liniștea… sper să te odihnești în pace, să ne vedem cu bine în viața de apoi, tot așa fericit și zâmbăreț cum ai fost și până acum. Drum lin spre cer suflet drag, o sa îmi fie tare dor de tine! Te iubește mama Ștefi! Drum lin spre cer, Sidei Vlad! Dumnezeu să vă odihnească în pace!” – Tot Ștefania.

„Cu nemăsurată tristețe am aflat de moartea prietenului nostru Cristian si de aceea simțim nevoia să va transmitem pe această cale cele mai sincere condoleanțe. Sperăm din suflet ca în aceste clipe grele prezența rudelor și a prietenilor să va aducă puțină alinare. Drum lin spre cer! Condoleanțe familiei!” – Pepe Bularean.

L.C.H, C.Ț.

Citește și

Tragedia din centrul Băii Mari: Șoferul vinovat de accident ar fi fost testat pozitiv la cocaină! Cum s-a produs tragedia, explicațiile specialiștilor (FOTO)

1 Comentariu în această postare

  1. Livia Smoczer

    Durere mare a fost pe pamânt.Domnul sa i duca in rai.

    Răspunde

Lasă un comentariu