Share
Grefierii din cadrul Tribunalului Maramureș au inițiat azi un protest spontan

Grefierii din cadrul Tribunalului Maramureș au inițiat azi un protest spontan

Un protest spontan a avut loc în această dimineață la Tribunalul Maramureș. Grefierii sunt nemulțumiți de întârzierile plăților salariale integrale.

„Personalul auxiliar din cadrul Tribunalului Maramureş a iniţiat în cursul acestei dimineţi un protest spontan, protest care se va desfăşura în mod concret prin întreruperea programului de lucru între orele 10.00-12.00 şi adunarea în holul principal al instanţei, parter, Palatul Justiţiei”, arată o informare de presă.

„De șapte luni de zile nu ne primim salariile integral. Ieri am fost la protest la București, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Ni s-a promis că ni se vor da (banii, n.r.). Ieri a fost o delegație din care a făcut parte și reprezentantul nostru sindical la București, dar Ministerul Finanțelor refuză plata”, spune Rodica Jula, în numele grefierilor maramureșeni nemulțimiți.

„De șapte luni nu ne primim salariile integral, iar de cinci ani nu avem nicio majorare salarială. Nu ne oprim până nu le primim. Am stat cinci ani de zile, i-am crezut pe cuvânt, am avut răbdare, dar nu se concretizează nimic”, mai spune ea.

Protestul a fost spontan, iar decizia a fost luată la nivelul fiecărei instanțe din țară. Urmează să se stabilească dacă se va extinde la nivel național, a mai arătat ea.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu