Share
În Maramureș, din 1 septembrie, toate funcţiile de director/director adjunct din unităţile de învăţământ din judeţ devin vacante

În Maramureș, din 1 septembrie, toate funcţiile de director/director adjunct din unităţile de învăţământ din judeţ devin vacante

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Maramureș anunță că începând din 1 septembrie toate funcţiile de director/director adjunct din unităţile de învăţământ din judeţ devin vacante.

„Având în vedere că începând cu data de 01.09.2021 toate funcţiile de director/ director adjunct din unităţile de învăţământ din judeţul Maramureş devin vacante, cadrele didactice care optează pentru ocuparea prin detaşare în interesul învăţământului a acestor funcţii vor completa şi transmite până la data de 13.08.2021, un acord de detaşare postat pe pagina ISJMM (la secţiunile Management şi Noutăţi), însoţit de o copie a cărţii de identitate.

Consiliul de Adminstraţie al ISJMM analizează solicitările şi inspectorul școlar general emite decizia de numire în funcţia de director, respectiv de director adjunct, cu avizul CA al ISJ.
Precizăm că numirea în funcţie se va face conform prevederilor art. 258 alin.(7) din Legea nr. 1/2011 cu modificările și completările ulterioare” – transmit cei de la ISJ Maramureș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu