Share
Gest demn de laudă: Cinci polițiști au donat pentru micul Ciprian, în vârstă de 9 ani din Sighetu Marmației. Circumstanțele sunt fabuloase!

Gest demn de laudă: Cinci polițiști au donat pentru micul Ciprian, în vârstă de 9 ani din Sighetu Marmației. Circumstanțele sunt fabuloase!

Omenia există în România! Și iese la iveală în cele mai ciudate circumstanțe. Un astfel de gest care merită relatat este cel a polițiștilor care au donat bani pentru micul Ciprian, în vârstă de 9 ani, din Sighetu Marmației în urma unui filtru pe șosea.

Întâmplarea a fost relatată de Marius Simionică, fondatorul Asociației Caritabile „Marius și prietenii”. Acesta s-a implicat în refacerea casei aflate în stare avansată de degradare în care locuiește băiatul împreună cu bunicii săi după ce mama sa a decedat în urma unei boli necruțătoare.

„Astăzi mi s-a întâmplat unul dintre cele mai ciudate lucruri și m-am gândit bine înainte de a posta… Am fost oprit la un filtru de Poliție format din 7-8 mașini. Mi-au cerut actele, am suflat în etilotest (pozitiv de cafea) și am fost verificat. Surpriza a venit când domnul polițist mi-a adus actele și m-a întrebat „unde mergeți?” în Maramureș, mai exact Sighet unde avem un proiect caritabil…

Vă referiți la CasaNr6 pentru Ciprian? Eu?!?!?!?! Da!!!!! Poftiți ceva din partea mea și a altor 4 colegi pentru Ciprian. 500 de lei cash… Din instinct i-am întrebat dacă putem face o poză (pentru că pare imposibil un astfel de gest) însă mi-a spus că din păcate nu se poate. Mulțumesc….mai mult chiar nu știu ce sa spun. Aaa, poate faptul că am mai fost odată oprit de Poliția din Dâmbovița pt viteză și în loc de amendă am primit 1200 lei de la cei doi agenți însă atunci era și Cristiana Iordache ca martor. Doamne ajută, am fugit către Sighet”, a scris Marius Simionică.

C.Ț.

Citește și

Apel umanitar: Povestea tristă a lui Ciprian (9 ani) din Sighet, care trăiește cu bunicii într-o casă dărăpănată. Se vrea, în numele mamei, refacerea ei (FOTO)

Ciprian – copilul cu mamă-înger, rămas în grija bunicilor – are nevoie de ajutorul nostru

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu