Share
Frumusețile Maramureșului: Imagini fabuloase cu prima ninsoare în satul tradițional Breb. „Aici, parcă timpul s-a oprit în loc, te încarci cu bine” (FOTO)

Frumusețile Maramureșului: Imagini fabuloase cu prima ninsoare în satul tradițional Breb. „Aici, parcă timpul s-a oprit în loc, te încarci cu bine” (FOTO)

Ninsoarea de la acest sfârșit de săptămână a generat peisaje de vis în Maramureș. Cu toate că stratul de zăpadă nu depășește 7 cm (valoarea maximă se înregistrează la stația meteo Iezer), imaginile hibernale sunt extraordinare.

Astăzi vă prezentăm fotografii din satul tradițional Breb. „Prima zăpadă în Magic Land of Breb. Aici, parca timpul s-a oprit în loc, mult Zen și liniște, te încarci cu bine, ca s-o poți lua de la capăt”, au scis cei de la Casa din Vale Breb.

Administratorii Casa din Vale Breb au anunțat, zilele acestea, că au inaugurat un nou proiect, Casa Nouă. Așadar, acesta vine ca o mânușă la început de sezon rece, mai ales că este știut faptul că sectorul HoReCa a avut foarte mult de suferit din cauza pandemiei.

„Cel mai nou proiect al nostru, „Casa Nouă” este pregătită să-și primească oaspeții începând cu acest sfârșit de săptămână. O minune de casă din lemn nou, care păstrează liniile tradiționale ale arhitecturii cu specific Maramureșean, iar pe interior, căldura unui cottage. Chiar dacă trecem prin momente mai grele, tare ne bucuram sa încheiem anul cu încă o căsuța traditionala, care se alătură celorlalte „surori” mai mari din complexul Casa din Vale Breb. Este numai buna pentru cei care vor sa se izoleze în aceste vremuri tulburi”, au arătat administratorii.

C.Ț.

Foto – Casa din Vale Breb

 

Lasă un comentariu