Share
Exemplu pozitiv: O maramureșeancă a donat de patru ori plasmă convalescentă la Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare (FOTO)

Exemplu pozitiv: O maramureșeancă a donat de patru ori plasmă convalescentă la Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare (FOTO)

„Donarea este simplă, sigură și salvează vieți!” explică reprezentanții Centrului de Transfuzii Sanguine (CTS) Maramureș.

Este nevoie permanentă de sânge pentru pacienții din spitale, iar de când cu pandemia de COVID-19, este nevoie de plasmă convalescentă de la cei care s-au vindecat. Aceasta poate salva viețile celor infectați în prezent.

Un exemplu extraordinar, demn de urmat, este al unei maramureșence care a donat pentru a patra oară plasmă convalescentă. Anunțul a fost făcut chiar de către reprezentanții CTS Maramureș, care așteaptă ca și alți maramureșeni să facă la fel, mai ales că numărul cazurilor de COVID-19 este în creștere constantă.

„Ne bucurăm să avem printre noi o doamnă extraordinară, cu 4 plasmafereze efectuate din care au rezultat 12 unități de plasmă convalescentă. Ajutorul dumneavoastră, oferit semenilor este neprețuit! Vă apreciem și vă mulțumim pentru că sunteți alături de cei care luptă pentru supraviețuire”, au anunțat reprezentanții CTS Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu