Share
Exemple pozitive: Familii întregi donează plasmă convalescentă la Centrul de Transfuzii Sanguine Maramureș. Nu sunt singurii eroi. Donează și tu! (FOTO)

Exemple pozitive: Familii întregi donează plasmă convalescentă la Centrul de Transfuzii Sanguine Maramureș. Nu sunt singurii eroi. Donează și tu! (FOTO)

Umanitatea are o șansă! Tragem această concluzie de fiecare dată când cineva donează sânge sau plasmă convalescentă pentru cei infectați cu COVID-19. Centrul de Transfuzii Sanguine (CTS) Maramureș așteaptă mereu astfel de oameni cu sufletul mare.

Începem lista eroilor cu o doamnă care s-a vindecat de noul coronavirus, dar care a decis că și cei infectați în prezent merită o șansă la viață. „Vă mulțumim pentru plasma donata și vă transmitem toată aprecierea noastră pentru implicare, pentru dorința de a ajuta în lupta cu această boală! Donează sânge, salvează vieți!”, a fost reacția CTS Maramureș.

Continuăm cu o familie minunată. „Mamă, tată, fiică, o familie frumoasă de cetățeni responsabili, devotați comunității, au ajutat azi donand plasmă convalescenta. Avem nevoie de cât mai mulți astfel de oameni pentru a putea oferi fiecărui pacient o șansă în plus la viața! Vă mulțumim pentru gestul dumneavoastră nobil, pentru faptul că vă pasă de sănătatea oamenilor și oferiți speranță!”, au scris reprezentanții CTS Maramureș.

Mai departe, lăudăm încă o doamnă și, apoi, încă o donare în familie. „Distanța, zeci de kilometri, nu a fost un motiv pentru a renunța la donare! Acestor oameni cu inimă mare trebuie să le mulțumim cu toții pentru că există, pentru că au înțeles că e nevoie de plasmă și au ales să doneze și să salveze. Mulțumim familiei Bodnar pentru umanitate! Gestul și efortul dumneavoastră sunt de apreciat și de urmat!”, au arătat cei de la CTS Maramureș.

Și mai recent, avem un domn. El este donator fidel de plasmă convalescentă. „Donarea de sânge și componente sanguine depinde de conștiința fiecăruia dintre noi! Un număr mare de donatori oferă o șansă la viață unui număr mare de pacienți”, au spus reprezentanții CTS Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu