Share
Eroul zilei: Un băimărean s-a urcat într-un copac, la o înălțime de aproximativ șapte metri, pentru a salva o pisică speriată (VIDEO ȘI FOTO)

Eroul zilei: Un băimărean s-a urcat într-un copac, la o înălțime de aproximativ șapte metri, pentru a salva o pisică speriată (VIDEO ȘI FOTO)

Întâmplare cu final fericit pe strada Păunului din Baia Mare (aproape de bulevardul Republicii), duminică, 21 februarie. O pisică speriată nu s-a mai putut da jos dintr-un copac, având nevoie de sprijinul iubitorilor de animale.

Felina a fost zărită de locatari încă de la ora 07.30 dimineață, mieunând înfricoșată dintr-un arbore. În acel moment, oamenii au încercat să o coboare din copac, însă înălțimea mare i-a împiedicat. În jurul amiezii, un bărbat s-a urcat și a reușit să o dea jos.

„Am văzut-o pe la ora 07.30, însă cred că și-a petrecut toată noaptea acolo, fiindcă aseară au lătrat câinii și, probabil, au speriat-o. Stătea nemișcată. Vecina Mihaela a încercat prima să o dea jos. S-a urcat pe la ora 08.00, însă nu a putut urca atât de sus. În cele din urmă, în jurul orei 12.00, un alt vecin, Cristi, a urcat în copac și a reușit să o coboare. El este eroul zilei”, a relatat băimăreanca Doina.

Este lăudabil că mai există și oameni cu sufletul mare, care să ofere sprijin animalelor aflate în pericol. Spunem asta în contextul în care, în ultima vreme, s-au înregistrat numeroase cazuri de animale rănite de indivizi fără scrupule. Micile necuvântătoare au nevoie de sprijinul necondiționat și de protecția oamenilor, așa cum s-a întâmplat în acest caz. Felicitări băimărenilor care s-au mobilizat pentru a ajuta felina în cauză! Vezi Video AICI!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu