Share
Cazul împușcăturilor din oraș: Acum tânărul maramureșean încă este în spital dar este bine! S-a găsit și pistolul uzitat! Armă de calibrul 7,65 mm!

Cazul împușcăturilor din oraș: Acum tânărul maramureșean încă este în spital dar este bine! S-a găsit și pistolul uzitat! Armă de calibrul 7,65 mm!

Cazul împușcăturilor din oraș: Acum tânărul maramureșean încă este în spital dar este bine! S-a găsit și pistolul uzitat! Armă de calibrul 7,65 mm!

Noutăți în cazul împușcăturilor din Baia Mare. Pistolarul se află în arest preventiv, iar arma folosită a fost găsită. Aparent autorul a dezansamblat-o, înainte de a se descotorosi de ea.

„Arma a fost găsită. Mai exact, este vorba despre o armă de calibrul 7,65 mm. Aceasta a fost dezmembrată. În prezent se continuă verificările și se realizează expertizele care se fac în astfel de cazuri”, arată pentru DirectMM.ro Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

În ceea ce privește pe tânărul care a devenit victima pistolarului din Șurdești, starea acestuia s-a îmbunătățit considerabil, ca atare acesta a ajuns pe Secția de Chirurgie Toracică. „Este mult mai bine. Se află acum pe secție, nu se mai află la Secția de Terapie Intensivă. Este acum la Chirurgie Toracică. Pacientul se simte mai bine acum, se constată o ameliorare semnificativă”, arată pentru DirectMM.ro Vasile Pop, directorul Medical al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Autorul este arestat preventiv. Tribunalul Maramureş a admis, în data de 26.09.2022, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26 septembrie 2022, şi până în data de 25 octombrie 2022 inclusiv, a unui inculpat fără antecedente penale, în vârstă de 30 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, respingând totodată cererea de luare a măsurii controlului judiciar ori a arestului la domiciliu formulată de inculpat. Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reținut că din probe s-a conturat suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în data de 23 septembrie 2022, în jurul orei 21:30, în timp ce se afla în zona unui liceu din municipiul Baia Mare, pe fondul geloziei, în contextul în care avea suspiciuni cu privire la existenţa unei presupuse relaţii între fosta sa parteneră şi persoana vătămată, a executat patru focuri de armă (pistol) de la mică distanță în direcția acesteia din urmă, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat un număr de 30-35 zile de îngrijiri medicale și i-au pus viața în pericol. Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac, mai arată instanța maramureșeană.

C.Ț.

Foto – arhivă / public domain

Citește și

Pistolarul celebru din Șurdești, arestat acum preventiv!

Ca în filmele polițiste: În Baia Mare un tânăr în vârstă de 24 ani împușcat în abdomen! Instruiește pentru școlile MAI viitorii elevi din sistem!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu