Share
Ca în filmele polițiste: În Baia Mare un tânăr în vârstă de 24 ani împușcat în abdomen! Instruiește pentru școlile MAI viitorii elevi din sistem!

Ca în filmele polițiste: În Baia Mare un tânăr în vârstă de 24 ani împușcat în abdomen! Instruiește pentru școlile MAI viitorii elevi din sistem!

Ca în filmele polițiste: În Baia Mare un tânăr în vârstă de 24 ani împușcat în abdomen! Instruiește pentru școlile MAI viitorii elevi din sistem!

Scenele de groază s-au produs în seara de vineri, 23 septembrie. Incidentul a avut loc pe fondul geloziei. Bărbatul de 30 ani ar fi aflat de idila pe care iubita sa ar fi avut-o cu tânărul în vârstă de 24 ani. Acesta venise tocmai din Anglia.

Victima este un cunoscut tânăr din Târgu Lăpuș care se ocupă cu pregătirea de trasee tehnico-aplicative pentru admiterea în școlile de poliție, jandarmerie sau pompieri. Mai mult, el ar fi intrat cu cea mai mare notă prin încadrări directe la IPJ Satu Mare, arată sursele DirectMM.ro.

„În seara de 23 septembrie, la ora 21.48, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112 de un bărbat de 24 de ani, din Târgu Lăpuș, că în timp ce se afla pe strada Luminișului din municipiu a fost împușcat cu o armă de foc. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 30 de ani, din Șurdești, se află în custodia poliției, pentru audieri. În cauză, cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept”, arată Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

„Victima este internată pe Secția Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Județean. A fost operat pe timpul nopții. Prezintă plăgi toracice de la patru gloanțe, două în față, două în spate. Un glonț a ieșit afară, celelalte trei au fost scoase de medici. Pronosticul este rezervat, dar starea lui este stabilă”, arată pentru DirectMM.ro Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Oamenii legii continuă cercetările. În timp ce victima se află sub îngrijirea personalului medical, agresorul a ajuns la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației, pentru a se afla dacă avea discernământ.

„În prezent se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă fără drept. Ca stare de fapt, în seara de 23 septembrie, pe fondul geloziei, întors din străinătate, agresorul a aflat că fosta sa iubită este implicată, are acum, o nouă relație. Aflând că face sport la sala de la Liceul Nemeth Laszlo, i-a așteptat pe cei doi să iasă. După un schimb de replici, a tras două focuri de armă, gloanțele ajungând în abdomenul tânărului. Acesta a reușit să fugă, moment în care agresorul a mai tras încă două focuri de armă în spatele victimei. Tânărul împușcat a sunat la 112. Agresorul s-a dus în fața sediului Poliției Municipiului, unde s-a predat. Încă arma nu a fost găsită, se vorbește că ar fi fost aruncată în râul Săsar, dar fiind noapte, nu s-a găsit atunci. Agresorul a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării expertizei psihiatrice. Cercetările continuă, desigur, și pentru găsirea armei”, arată pentru DirectMM.ro Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

C.Ț.

Foto – generică


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu